Osijek
POSTAVLJENA NOVA OPREMA NA KOPIKI

Igralište za odbojku,
koševi za basket i
zaštitna mreža za kupače
Objavljeno 31. srpnja, 2021.
Popularna je osječka Kopika svakim danom sve opremljenija. Nakon što je nasuto 6500 kubičnih metara pijeska i uređena plaža, krenulo se s popratnim sadržajima.

Prije dva tjedna uređeno je dječje igralište, postavljene su ležaljke i suncobrani, obnovljeni su tuševi i stalci za bicikle. Osječki je gradonačelnik Ivan Radić tada najavio da će se urediti i dva igrališta, za odbojku i basket. No istovremeno je naglasio potrebu hitnog rješavanja pitanja sigurnosti kupača koje su povremeno znali ugrožavati vozači motornih čamaca ploveći preblizu obali. Upravo zbog toga je Grad Osijek naručio zaštitne mreže, tzv. plutače, kako bi se ogradio prostor za kupače na sva tri službena dravska kupališta - Kopiki, Pamapasu i Želji.

Sve što je tada najavljeno sada je realizirano.

- Zaljubljenici u odbojku i košarku sada će između kupanja imati na raspolaganju i dva montažna koša te odbojkaški teren za plažu. Ali sigurnost je uvijek na prvom mjestu - kako bi svi kupači bili zaštićeni od plovila, postavili smo i plutajuću ogradu - istaknuo je Radić. I.R.G.
Možda ste propustili...

TKO NIJE NIŠTA NAUČIO NA POUČNOJ STAZI?

Pleša: Vandali uništavaju sve što im se nađe na putu

ISUSOVAČKA KLASIČNA GIMNAZIJA

Promocija projekta Egipat

Najčitanije iz rubrike