Mozaik
POSEBAN NASTUP U RAKALJSKOJ UVALI

Klapa Rišpet pjevala za
publiku na 300 brodica
Objavljeno 28. srpnja, 2021.
Rakaljska uvala Luka bila je mjesto na kojem se održao koncert za pamćenje "Usidri se za Rišpet 2021.". Članovi klape Rišpet za svoje fanove pripremili su nešto vrlo posebno. Svi oni koji su željeli biti na ovom koncertu pod zvjezdanim nebom, to su mogli isključivo sa svojim brodicama, te su tako imali prilike uživati u najljepšim klapskim izvedbama. Klapa Rišpet pjevala je s centralnog broda na kojemu su se nalazili, okruženi mnoštvom manjih brodica, a sve to bio je jedinstveni prizor. Više od 300 brodica došlo je na ovu nezaboravnu noć, a posjetitelji su bili ne samo iz cijele Istre nego i susjednih Cresa, Lošinja…

- Ovaj koncert bio je nešto u čemu smo toliko uživali, da se riječima ne može opisati. Sva ona vesela, nasmijana, odlično raspoložena lica naše publike, lijepa je uspomena koju nosimo sa ove večeri. Velika čast je pjevati na jednom ovakvom koncertu kao što je "Usidri se za Rišpet 2021.". Jedva čekamo ponovno doći, družiti se s našom publikom i stvoriti nove trenutke za pamćenje - poručili su članovi Rišpeta.

Pjevali su se najveći hitovi Rišpeta, a na aktualnoj pjesmi "Cukar" dogodila se i spontana bakljada s brodica, dok su za sam kraj članovi klape izveli pjesmu u čast Oliveru Dragojeviću "Kad mi dođeš ti", uz pratnju vatrometa. Publika moći gledati i slušati uživo na sljedećim koncertima: 1. 8. Betina, 14. 8. Virovitica, 15. 8., Fara-Kostel, Slovenija i 28. 8. Lipovljani. T.K.
Možda ste propustili...

OBJAVILI "FEAR OF THE DARK"

Metaklapa je hrvatski a capella metal band

TAMBURAŠKI SASTAV POTPISAO UGOVOR S CROATIA RECORDSOM

Fijaker objavio novu pjesmu "Nebo boje vina"

Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana
1

ODRŽALA KONCERT NA PLAŽI

Ana Rucner je ispratila
ljeto na Zlatnom ratu

2

"POŠTENO"

Huljić je objavio novi spot

3

”NO TIME TO DIE”

Manntra obradila Billie Eilish