Novosti
ZASJEDA PREDSJEDNIŠTVO DP-A

Rasprava o Škori i Vesni Vučemilović
Objavljeno 27. srpnja, 2021.
Nakon neopozive ostavke Miroslava Škore na mjesto predsjednika Domovinskog pokreta, stranka će u srijedu održati sjednicu Predsjedništva na kojoj će raspravljati o daljnjim koracima. Na dnevnom redu sjednice bit će Statut i pravilnici stranke te priprema unutarstranačkih izbora, kao i rasprava o ostavci Miroslava Škore, ali i o postupcima njegove sestre Vesne Vučemilović. Tijela stranke odlučivat će o tome je li se Vučemilović ponijela u skladu sa Statutom i je li naštetila ugledu stranke svojim javnim istupima.

Nakon što je Škoro podnio ostavku koja je iznenadila mnoge u DP-u, Vučemilović je ocijenila da se sjednica Predsjedništva stranke trebala održati isti dan kada je objavljena ostavka te je zatražila ostavku zamjenika predsjednika DP-a Marija Radića, suosnivača stranke. Dodatnu buru podigla je poruka koju je Vučemilović uputila PR savjetnici DP-a Mateji Jozeljić, a u kojoj joj prijeti da će joj "osobno zakrenuti vratom". Na sjednicu Predsjedništva neće biti pozvan Škoro, ali ni Darijo Žepina, koji je nakon Škore podnio ostavku na mjesto glavnog tajnika DP-a, a čiju je dužnost preuzeo Danijel Spajić kao vršitelj dužnosti.

Turbulencijama u DP svjedoči i to što je promijenjena brava na stranačkim prostorijama u Zagrebu pod obrazloženjem da "ne znaju tko sve ima ključ". Tko će biti novi predsjednik DP-a odlučivat će se na jesen na unutarstranačkim izborima. Kao razloge ostavke Škoro je naveo pritiske nakon lokalnih izbora i obiteljske razloge. H
Možda ste propustili...

ŽELJKO ROTIM PREDSJEDNIK HRVATSKOG DRUŠTVA ZA ESTETSKU MEDICINU

Većina pacijenata želi prirodan izgled i primjereno educirani liječnik to im može omogućiti

ASTRAZENECA TVRDI DA IMA UČINKOVIT LIJEK

Terapijom antitijelima protiv COVID-a

Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana
1

STOŽER: 1947 NOVOZARAŽENIH KORONAVIRUSOM U HRVATSKOJ, 15 UMRLIH

U Osječko-baranjskoj županiji 93 novozaražene osobe, jedna umrla

2

OBILJEŽENA 30. OBLJETNICA POGIBIJE BLAGE ZADRE

Istinski zapovjednik koji je vodio svoju vojsku

3

HSU: PRENISKE MIROVINE

Ispod granice siromaštva je 600.000 umirovljenika