Mozaik
POTEZ DANA NA OI

Nogometaš "elfa" pred kamerama zaprosio djevojku
Objavljeno 25. srpnja, 2021.

Njemačka nogometna reprezentacija je u susretu 2. kola olimpijskog turnira pobijedila Saudijsku Arabiju sa 3-2, no "potez dana" napadač Max Kruse je izveo nakon utakmice zaprosivši djevojku uživo u programu ARD-a.

Napadač Union Berlina je tijekom razgovora za ARD uzeo u ruke mikrofon te skinuo reprezentativni dres ostavši u majici na kojoj je na kurdskom jeziku pisalo "Volim te, hoćeš li se udati za mene?"

Zatim je kleknuo i nastavio: "Ljubavi, zajedno smo već mjesecima, skoro godinu dana, bilo je to sjajno vrijeme. Volim te i pitam se bi li htjela biti moja supruga."

Njemački napadač je prošnju htio obaviti u susretu protiv Brazila, no "elf" je utakmicu izgubio sa 2-4, a Kruse se nije uspio upisati među strijelce.

"Želio sam to napraviti kada postignem pogodak, ali tko zna kada će se to dogoditi," kazao je sa smiješkom 33-godišnji Kruse koji je tijekom karijere igrao i za Fenerbahče, Werder, Wolfsburg, Borussiu Moenchengladbach...

Za njemačku vrstu je sakupio 13 nastupa, a u Tokiju je jedan od trojice igrača "elfa" starijih od 23 godine. Druga dvojica su kapetan Maximilian Arnold (27) i Nadiem Amiri (24).

Njemački mediji navode kako je Kruseova djevojka nešto kasnije prihvatila bračnu ponudu. (Hina)

Možda ste propustili...

NAJBOLJA ŠKOLA ANIMACIJE ANIMAFESTA 2024

Nagrada školi La Poudriere

LEGENDARNA GRUPA IZVEST ĆE APSOLUTNO SVE NAJVEĆE HITOVE S 11 STUDIJSKIH ALBUMA

Rock-divovi The Cult svirat će na opatijskoj Ljetnoj pozornici

Najčitanije iz rubrike