TvObzor
PRVI PUT

Uzbudljiva postaja na putovanju Filipa Dizdara
Objavljeno 23. srpnja, 2021.
Nije ga bilo gotovo pet godina, a onda se na velika vrata vratio Filip Dizdar s pjesmom “Skupa u samoći” i s njom najavio rad na novom albumu. Drugi singl kojim Filip najavljuje novi album je pjesma “Prvi put”, a radi se o brzoj ljetnoj pjesmi koja zaraznim refrenom poziva na ples. Kao i obično, Filip Dizdar i ovaj put potpisuje produkciju, aranžman, glazbu i tekst. Filipova sestra, Natali Dizdar, pjeva bekove, a za miks i master zaslužan je Jere Šešelja. Svestrani mladi glazbenik sam je režirao spot.

”Mislim da se svi sjećamo prvog puta kad smo nešto bitno napravili ili nam se nešto bitno dogodilo... Ova pjesma posvećena je svim onim pozitivnim prvim iskustvima koje pamtiš do kraja života. Spot je zamišljen kao da gledamo privatne snimke koje je mladi par snimio na ljetovanju prije 20-ak godina. Da sve bude autentično, nabavio sam i malu Sony kameru iz vremena kad je HD rezolucija bila nedosanjani san. Ciljali smo na to da spot ispadne što spontanije i intimnije, baš kao da ne postoji nitko osim njih dvoje na svijetu”, rekao je Filip Dizdar.

U spotu glumi Klara Fiolić, mlada talentirana glumica koja trenutno studira glumu na Akademiji dramske umjetnosti u Zagrebu, i Roko Butuči, koji inače nije glumac, ali se svejedno odlično snašao.

”Mislim da je njih dvoje pjesmi i spotu dalo potupuno novu dimenziju i autentičnost jer oni su par i u privatnom životu, pa nisu trebali previše glumiti”, na kraju je rekao Filip.

Nikola Kučar
Najčitanije iz rubrike