TvObzor
AXN ADRIA: ZA ISTIM STOLOM

Premijera tinejdžerske obiteljske drame
Objavljeno 23. srpnja, 2021.
Američka serija “Za istim stolom” prikazuje život djece obitelji Acosta nakon što su im roditelji iznenada deportirani u Meksiko. Premijeru prve sezone ove tinejdžerske i obiteljske drame pogledajte od petka, 23. srpnja na AXN Adriji. Emilio, Lucia, Beto, Valentina i beba Rafael iznenada ostaju bez roditelja, a dok ne nađu načina kako ih vratiti u zemlju, moraju se sami snaći. Petero djece se u međuvremenu susreće s brojnim dnevnim izazovima i vodi svakodnevnu borbu za preživljavanjem.

Sve počinje jednog običnog dana u obiteljskom restoranu kada Javiera i Gloriju Acosta uhiti američka imigracijska služba i deportira u Meksiko. Njihova 12-godišnja kći Valentina i tek novorođeni sin Rafael svjedoče događaju, a malena Valentina dobiva zadaću kontaktirati brata Emilija te blizance Beta i Lucíju i reći im što se dogodilo.

U glavnim ulogama su Brandon Larracuente, koji glumi lik Emilija Acoste, najstarijeg sina i glazbenika u usponu koji se sada mora brinuti o cijeloj obitelji. Lik Beta Acoste glumi Niko Guardado, a drugi najstariji u obitelji ima i sestru blizanku, odlikašicu Luciju koju glumi Emily Tosta. Lik napredne i snalažljive najmlađe sestre Valentine utjelovila je Elle Paris Legaspi.

”Za istim stolom” razvili su ​​Amy Lippman i Christopher Keyser, prema uzoru na istoimenu seriju iz 1994. godine. S kakvim se dnevnim izazovima susreću Emilio, Lucia, Beto, Valentina i beba Rafael dok čekaju povratak deportiranih roditelja pogledajte na AXN Adriji od petka, 23. srpnja u tjednom terminu od 21 sat.

Nikola Kučar
Najčitanije iz rubrike