Regija
NOVA KREATIVNA RADIONICA U BELIŠĆANSKOJ KNJIŽNICI I ČITAONICI

Djeca kreirala ruksake za ljetne aktivnosti
Objavljeno 19. srpnja, 2021.
BELIŠĆE - Niz ljetnih kreativnih radionica za djecu u Gradskoj knjižnici i čitaonici Belišće nastavljen je radionicom “Ljetni ruksak” koja je bila vrlo uspješno organizirana u suradnji s Centrom za kulturu “Sigmund Romberg”, s kojim knjižnica njeguje izvrsnu komunikaciju. Voditeljica radionice bila je djelatnica Centra za kulturu Bojana Reçica.

Kako navode iz Knjižnice, djeca su na radionici imala priliku potaknuti svoje likovne sposobnosti te pojačati motoričke vještine i maštu ukrašavajući akrilnim bojama pamučne bijele ruksake raznim ljetnim motivima poput lubenice, ananasa, suncokreta, ribica i slično. Da je puna izvrsnih ideja, Bojana je pak dokazala i prigodnim iznenađenjem. Naime, donijela je lubenicu, koja je zapravo bila glavni motiv ove radionice, pa su se svi prisutni počastili pravom ljetnom delikatesom.

Iz Knjižnice poručuju da nastavljaju poticati maštovitost djece tijekom cijelog ljetnog razdoblja, a s obzirom na veliko zanimanje koje je vladalo za ovu radionicu, obavješćuju male kreativce da će ju ponoviti već ovoga tjedna, u četvrtak, 22. srpnja, u 16 sati kako bi si svi zainteresirani mogli sami napraviti ruksake za ljetne aktivnosti. L.A.
Možda ste propustili...

IZNIMNO VELO ZANIMANJE

Poziv za potpore zasad zatvoren

SKUPŠTINA VATROGASNE ZAJEDNICE NAŠICE

Požara manje 60 posto

Najčitanije iz rubrike