TvObzor
SOBA BEZ SNA

Novi singl benda Lege najavljuje debitantski album
Objavljeno 16. srpnja, 2021.

Bend Lege zaintrigirao je publiku neočekivanim zvukom koji je dominirao prvim singlovima “Za nju, protiv nje”, “Stavi ljubav na pauzu” i “Ulice gore”, a medijska tišina za koju su se ti talentirani Osječani odlučili u posljednjih godinu dana kako bi maksimalno oslobodili svoju kreativnost završava objavom dugoočekivanog novog singla “Soba bez sna”, za koji su snimili i videospot u režiji Josipa Grizbahera.

 



Emotivnu glazbu mladog i talentiranog kantautora Ljudevita Ivića odlično je upotpunio romantični, a opet muški tekst koji su uz Ljudevita napisali pjevač i frontmen Lega Karlo Cvetković, njegov otac Dalibor Cvetković i Davor Mihaljević. Osim melodije i pomno biranih riječi snazi pjesme uvelike pridonosi Karlova uvjerljiva interpretacija donesena pamtljivim i vrlo zavodljivim bas-baritonskim vokalom.“’Soba bez sna’ velik je iskorak za naš bend jer je to prva balada koju smo snimili. Iako nas se doživljava kao veseljake uvijek spremne napraviti najbolji štimung, jako smo ponosni na ‘Sobu’ jer je punokrvna ljubavna pjesma koja zapljuskuje valovima emocija i vjerujemo da će biti jedna od onih pjesama koje će publika tražiti na našim svirkama. Uistinu smo dobar tim i jedva čekamo pokazati što smo sve snimili za naš prvi album, kojem se radujemo kao mala djeca. Hvala svima koji su nam slali poruke podrške, vaše lijepe riječi su nam bile dodatna inspiracija”, kažu Lege, kojima će ovo ljeto biti bez puno sna s obzirom na gust raspored svirki, na kojima će ih vjerno pratiti njihova publika, koja je prepoznala iskren pristup glazbi koji njeguju od prvog dana.

Pjesma “Soba bez sna” naći će se na debitantskom albumu Lega, za koji je većina pjesama snimljena i čija je objava u planu uskoro, i to u izdanju naše najveće diskografske kuće Croatia Records, s kojom su potpisali ekskluzivan ugovor.

Možda ste propustili...

SATIRIČNA KOMEDIJA “IZA KULISA”

Jedinstven prikaz pandemije putem umjetnosti

PREMIJERNE IZVEDBE, ODLIČNE PJESME I JAKA KONKURENCIJA

Izravni prijenos 71. Zagrebačkog festivala

PREMIJERNO PRIKAZIVANJE NA HTV1 POČINJE OD 15. TRAVNJA

Nova meksička serija “Senjorita ‘89”

Najčitanije iz rubrike