Osijek
KREĆE IZGRADNJA NOVOG OHBP-a

Nova regulacija prometa
u krugu KBC Osijek
Objavljeno 15. srpnja, 2021.

Klinički bolnički centar Osijek počinje s izgradnjom slobodno stojeće zgrade Objedinjenog hitnog bolničkog prijama, dnevne bolnice jednodnevne kirurgije sa istočne strane Kliničkog bolničkog centra Osijek. Zbog kolizije cestovnog i pješačkog koridora sa izvođenjem radova, privremeno odrediti nove pješačke i cestovne koridore. Nova prometna regulacija u Kliničkom bolničkom centru Osijek kreće od 17. srpnja od 7 sati.


Tako će pješački ulaz u KBC Osijek biti iz pravca parka kraljice K. Kosača prema prolazu Klinike za neurokirurgiju i Klinike za psihijatriju (novi južni pješački ulaz s trijažom) pješački izlaz iz KBC Osijek biti će na izlazu Zapad u ulici C. Monspergera i izlazu Istok pored Klinike za unutarnje bolesti za bolesnike - uredovno vrijeme Istočnog izlaza od 7 do 19 sati.


- Pješački izlaz za djelatnike bit će na izlazu Zapad u ulici C. Monspergera, izlazu Istok pored Klinike za unutarnje bolesti (uredovno vrijeme Istočnog izlaza od 7 do 19 sati), te na izlazu Jug kroz OHBP. Kolni ulaz za sva vozila biti će na Zapadnom ulazu iz smjera ulice C. Monspergera kolni izlaz za sva vozila biti će u pravcu S ceste, odnosno izlaz pored Klinike za Neurologiju ulijevanje u ulicu C. Monspergera. Vozila HMP (dovoz hitnih bolesnika ) koristiti će južni (OHBP) ulaz u KBC Osijek kroz park kraljice K. Kosača sa odvajanjem za dovoz pacijenata u respiracijski centar vozila sanitetskog prijevoza koristiti će ulaz Zapad iz ulice C. Monspergera, dok će izlaz za iste biti izlaz Zapad, pored Klinike za Neurologiju izlaz u ulicu C. Monspergera, a vozila JVP Grada Osijeka koristiti će sve raspoložive ulaze i izlaze u KBC Osijek, dok će vozila dostave za potrebe Odjela za prehranu, za dostavu u Centralno skladište KBC-a Osijek, za privremenu pohranu otpada, za dopremu medija stanice za tekući kisik privremeno koristiti Istočni ulaz iz ulice J. Huttlera u određeno vrijeme u jutarnjim satima prije početka rada na gradilištu do nove obavijesti – stoji u priopćenju KBC-a Osijek koji potpisuje ravnatelj doc. dr. sc. Željko Zubčić. M. Mihelić

Možda ste propustili...

POZIV STUDENTIMA

Erasmus volonteri

MUZEJ SLAVONIJE OBOGAĆEN SAZNANJIMA O ŽIDOVSKOJ BAŠTINI

Predstavljena Priča o nezaboravu

Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana
1

PRIPREMA ZA ZIMSKE DANE

Kod Milanke uvijek pun "špajz" zimnice

2

INTERREG PROJEKT OSIJEKA I NOVOG SADA

Znatno podigli razinu socijalnih usluga kroz Inclusive Community

3

PREDAVANJE DR. SC. LJILJANE DOBROVŠAK

Osvrt na bogatu prošlost danas malobrojne židovske zajednice