Osijek
GDJE JE ZAPELO?

Sauna na Gradskim bazenima još ne radi
Objavljeno 25. lipnja, 2021.
Iako je zamjena dotrajalih sauna, kao i proširenje prostora u sklopu kojih se nalaze, najavljena prije nešto više od dva mjeseca, točnije, 20. travnja, kada smo od Uprave Športskih objekata Osijek dobili informacije o redovitom proljetnom remontu i drugim aktivnostima uoči kupališne sezone, od građana doznajemo da saune još uvijek nisu u funkciji.

I ne samo što nisu u funkciji nego i sve to vrijeme, na pitanje kada će konačno proraditi, građani na Gradskim bazenima dobivaju isti odgovor: "Za dva tjedna."

Želeći provjeriti je li zaista tako, i mi smo okrenuli telefonski broj recepcije Gradskih bazena. Odgovor koji smo dobili bio je još pesimističniji, glasio je: "Možda za dva tjedna."

Uputili smo stoga upit Upravi Športskih objekata, želeći doznati zbog čega su se radovi toliko odužili, a odgovor koji smo dobili ipak je nešto precizniji.

"Uređenje predsaunskog prostora i ugradnja triju novih sauna (dvije finske i jedne biosaune) na Gradskim bazenima su pri završetku. Trenutno je na Gradskim bazenima više izvođača radova te je planirani završetak 1. srpnja 2021., a o čemu ćemo vas pravovremeno obavijestiti", stoji u odgovoru Uprave Športskih objekata Osijek.

Što ih je toliko zadržalo, nismo uspjeli saznati, no čini se kako će korisnici te usluge Gradskih bazena, u Divaltovoj ulici, uskoro napokon dočekati početak rada saune.

Ne preostaje nam ništa drugo nego pričekati početak srpnja i vidjeti hoće li usitinu biti tako, a do tada svi skupa možemo "uživati" u prirodnoj sauni na otvorenom. I. Alilović
Možda ste propustili...

NATJEČAJ UPRAVNOG ODJELA ZA OBRAZOVANJE I MLADE OBŽ

Poslijediplomski studij uz potporu

Najčitanije iz rubrike