Crna kronika
POŽARI U VELIKOJ KOPANICI I EMINOVCIMA

Zapalila se dva auta, jedan potpuno izgorio
Objavljeno 24. lipnja, 2021.
U utorak oko 14 sati policija je zaprimila dojavu da se u Velikoj Kopanici tijekom vožnje zapalio automobil zagrebačkih registracija kojim je upravljao 46-godišnjak. Požar su ugasili pripadnici DVD-a Velika Kopanica i DVD-a Vrpolje, a očevidom, u nazočnosti inspektora zaštite od požara, utvrđeno je da je uzrok požara kvar na električnim instalacijama. Nije bilo ozlijeđenih osoba, a policija o događaju dostavlja obavijest Općinskom državnom odvjetništvu u Slavonskom Brodu.

U Eminovcima, u Požeško-slavonskoj županiji, u ponedjeljak oko 14.30 tijekom vožnje zbog kvara na sustavu za dovod goriva došlo je do samozapaljenja dijela sustava za dovod goriva i izolacije na Renaultu požeških registracija u vlasništvu 38-godišnjaka, a automobilom je upravljala 32-godišnjakinja. Vozačici su do dolaska vatrogasaca u pomoć priskočili prolaznici, čime je spriječena veća šteta na automobilu.

U istoj županiji u utorak oko 15 sati na području iznad Vetova zvanom Gložac na neutvrđen način došlo je do požara na otvorenom prostoru, pri čemu su gorjeli suha trava i nisko raslinje nepoznatog vlasnika. Požar je ugašen oko 15.40, kada je utvrđeno da je opožaren prostor od oko pola hektara. U požaru nije nastala veća materijalna šteta. S.Lacić
Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike