Osijek
BESPLATNO LJETOVANJE

Neobičan oglas: Odlikaš, zamjenik vijećnika Dječjeg GV-a i virtuoz na bisernici traži društvo na moru
Objavljeno 23. lipnja, 2021.

Kako "pomiriti" želju za animacijom svoga djeteta i istovremeno sebi osigurati miran godišnji odmor, trebao bi uskoro znati Osječanin Zdravko D., koji je zajedno sa svojim 11-godišnjim sinom Karlom ovih dana na brojnim mjestima po gradu postavio oglas u kojemu traži djevojku za čuvanje i druženje s njegovim sinom. Iz oglasa je tek vidljivo da je riječ o zdravome dječaku kojemu je potrebno društvo za loptanje, plivanje i kupanje u moru. Osoba koja se javi na oglas ima plaćen put, smještaj i hranu, pa i dnevnicu po dogovoru. U oglasu još stoji i to da je put planiran za kraj lipnja, odnosno početak srpnja, a ondje bi ostali dva tjedna.Ovakvom neobičnom oglasu nismo odoljeli pa smo nazvali broj naveden na kraju oglasa. Javio se Osječanin Zdravko koji planira ljetovanje u Promajni pokraj Makarske, a željan društva njegov sin Karlo nada se da će se javiti ženska osoba koja će mu ondje praviti društvo.

- Nažalost, supruga nije u prilici ići s nama i došli smo na ovu ideju. Iskreno, volim otići jutrom na pecanje tijekom ljetovanja, volim se i prošetati na neka mjesta gdje možda Karlo ne bi volio ići. A kao i svakom roditelju, i meni je želja da se on lijepo provede i obojica smo zaključili da bi bilo super povesti osobu koja bi ga animirala – iskreno će Zdravko, dodavši da je, u dogovoru s Karlom, odlučio povesti isključivo mlađu žensku osobu koja će, u šali kaže, moći pratiti Karlov tempo skakanja u vodu, kupanja, plivanja i ostalih morskih aktivnosti.

A one koji se jave na oglas dočekat će ni manje ni više nego odlikaš Karlo, učenik koji je sa svim zaključenim peticama završio peti razred i zamjenik je predstavnika Osnovne škole "Ljudevita Gaja" u aktualnome Dječjem gradskom vijeću Grada Osijeka.

Marija Mihelić
Ulična svirka za džeparac
Karlo dugi niz godina svira bisernicu s kojom je i prošle godine na moru uveseljavao prolaznike, a sebi osigurao pristojan džeparac. Isto namjerava učiniti i ove godine, a sad još samo očekuje da će se na oglas u čijem je sastavljanju i sam sudjelovao javiti ženska osoba koja će mu dane na moru učiniti još zanimljivijima. Valja dodati da se zainteresirane osobe, i to, kako stoji u oglasu s ozbiljnim ponudama, mogu javiti na broj 098-196-79-16.

Možda ste propustili...

ESKALIRALI PROBLEMI S PARKIRANJEM U GČ TVRĐA

Vijenac oaza besplatnog parkiranja, stanari očajni

"GO STEM SAJAM" NA FERIT-U

Nema nezaposlenih stemovaca

Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana
1

OD 20. RUJNA NA SNAGU STUPILA NOVA PRAVILA KOJA VRIJEDE ZAUVIJEK

Zabranjeno autom u Tvrđu,
parkiranje samo za stanare

2

VODOSTAJ DRAVE PREKRASNO OSLIKAO RIJEČNE OBALE

Osječka ljepotica otkrila sve svoje skrivene pejzaže

3

SARA POPOVIĆ - SINONIM ZA HRABROST I UPORNOST

Moždani ju udar paralizirao,
danas hoda po 10 kilometara