Osijek
CRVENI KRIŽ OSIJEK

Podjela paketa hrane za siromašnije sugrađane
Objavljeno 22. lipnja, 2021.
Iz Gradskog društva Crvenog križa Osijek obavještavaju korisnike prava na zajamčenu minimalnu naknadu s područja grada Osijeka i prigradskih naselja da od ponedjeljka (28. lipnja) kreće podjela paketa hrane u okviru projekta "Zajedno za društvo jednakih mogućnosti II". Korisnici ostvaruju pravo na jedan paket po članu obitelji.

Preuzimanje paketa hrane moguće je u vremenu od 9 do 13 sati u dvorištu Crvenog križa (iza zgrade) na adresi Šetalište Petra Preradovića 6, Osijek, uz predočenje osobne iskaznice nositelja prava na zajamčenu minimalnu naknadu. Ako je korisnik sprječen doći po paket hrane, paket može preuzeti i druga osoba uz predočenje osobne iskaznice nositelja prava na zajamčenu minimalnu naknadu.

Paketi će se dijeliti sljedećim redosljedom; 28. 6. prezimena od A do B, 29. 6. prezimena od C do G, 30. 6. prezimena od H do J, 1. 7. prezimena od K do LJ, 2. 7. prezimena od M do N, 5. 7. prezimena od O do R, 6. 7. prezimena od S do Š, 7. 7. prezimena od T do Ž. Korisnicima prava na zajamčenu minimalnu naknadu s područja općina Antunovac, Čepin, Erdut, Ernestinovo, Šodolovci, Vladislavci i Vuka, volonteri i djelatnici Crvenog križa dostavit će pakete najkasnije do sredine srpnja. Sve informacije dostupne su na kontakt-telefonu 031/494-069. D.Ku.
Možda ste propustili...

DUBRAVKA BIUK. V.D. PREDSTOJNICE KLINIKE ZA OČNE BOLESTI KBC-A OSIJEK

Uložili smo puno truda kako bismo čekanje na operaciju mrene skratili na 180 dana

Najčitanije iz rubrike