Kultura
U MUZEJU LIKOVNIH UMJETNOSTI

Ljetni atelje - radionice za najmlađe polaznike
Objavljeno 19. lipnja, 2021.
Kao svake godine do sada, i ove godine Muzej likovnih umjetnosti organizira radionice za najmlađe polaznike pod već dobro poznatim nazivom Ljetni atelje.

- Ove smo godine pomno osmišljavali, radili i trudili se pripremiti sav programski sadržaj kako bismo bili spremni odgovoriti na sve izazove koje nam je ova godina donijela. Radeći radionice online, izišli smo iz okvira prostora i radionice prezentirali u školama i domovima. No ljeto je i trenutna epidemiološka situacija dopušta nam druženje s našim najmlađim polaznicima - poručuju iz MLU-a.

Svaka radionica nosi svoj naziv, ima svoj smisao i razvija dječju maštu. U sklopu 26. Edukativne muzejske akcije s temom Iz/Van/Red/No! održat će se radionica Bojanje praćkom u dalj (21.6. - 25.6.). Roko Idžojtić održat će Strip radionicu (28.6. - 2.7.), a nastavlja se i priča s Muzejskim prvacima (5.7. - 9.7.). Što se krije iza otisaka, polaznici će saznati kroz razne likovne tehnike (12.7. - 16.7.). Ivana Vukićević održat će posljednju u nizu tjednih radionica, Etide iz fundusa, kao pravo iznenađenje za kraj ljetnog druženja. Radionice će se održavati u navedenim terminima svaki dan od 9 do 12 sati. Cijena tjedne radionice iznosi 70 kuna. Tu su i promotivni paketi: Crveni paket uključuje cijeli ciklus radionica (5+1) i stoji 350 kuna, Žuti paket, koji uključuje četiri tjedna (3+1) radionica, stoji 210 kuna, a Plavi paket, koji uključuje tri tjedna radionica (2+1) 140 kuna. Obiteljski popust odnosi se na kupnju jednog paketa po redovitoj cijeni, a za drugo dijete svaki od paketa ima popust (Crveni paket: 280 kn, Žuti paket: 150 kn i Plavi paket: 100 kn).

- Ovim putem vas, dragi roditelji, pozivamo da dovedete svoju djecu i prijavite ju za sudjelovanje. Kvalitetno provođenje slobodnog vremena, poticanje djece na rad u skupinama i edukativan način stvaranja zajedničkih projekata naša je misao vodilja - ističe Kristina Delalić Vetengl, kustosica pedagoginja MLU-a. Prijava je moguća na broj mobitela 091/221 35 86 ili na e-mail adresu: kdvetengl@gmail.com. T.K.
Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana
1

U NASTAVKU USPJEŠNOG ART TJEDNA

Izložba u povodu 25 godina postojanja vinkovačkog HDLU-a

2

U MRAMORNOJ DVORANI GRADSKOG MUZEJA VUKOVAR

Koncertni ciklus Eltz: Duo Eolian

3

2. MEĐUNARODNO NATJECANJE “DAMIR SEKOŠAN”

Gosti iz Italije, Srbije i Hrvatske odabrali najbolje glazbene talente