Sport
OGLED OD 15 SATI MOGAO BI IZNJEDRITI PUTNIKA U OSMINU FINALA

Novo iznenađenje u Sankt Peterburgu?
Objavljeno 18. lipnja, 2021.
Naravno da će dva ogleda u našoj, hrvatskoj skupini biti u navijačkom epicentru, ali i treći dvoboj koji je danas na programu ima svoju težinu. Od 15 sati u Sankt Peterburgu igra se prva utakmica 2. kola E skupine. Sastaju se reprezentacije koje su imale dobro otvaranje, Slovačka i Švedska, koje traže rezultat koji bi ih dodatno približio drugom krugu.

Slovaci su na premijeri zaskočili favorizirane Poljake (2:1) na istom stadionu te su puni samopouzdanja uoči novog izazova. Dobro raspoloženje ne remeti ni COVID slučaj u svlačionici. Branič rimskog Lazija, Denis Vavro i jedan član stručnog stožera dobili su jučer pozitivan rezultat na testiranju, ali nemaju nikakve simptome. Vavro inače i nije u prvom planu kod izbornika Štefana Tarkoviča, koji neće mijenjati pobjedničku formaciju.

- Rekao sam igračima da kratko proslave uvodnu pobjedu, jer na pet minuta slave ide 20 minuta rada. Mislim da nas čeka još teži protivnik, ali pokazali smo da znamo protiv takvih dobro igrati - kaže slovački strateg. Njegov pak kolega s druge strane, Jane Andersson vjeruje da će njegovi izabranici ovaj put na travnjaku biti u drukčijem izdanju. U remiju bez pogodaka protiv Španjolske Šveđani su uglavnom bili u defenzivnoj formaciji.

- Siguran sam da Slovaci ne mogu raditi pritisak koji su nam nametnuli Španjolci. Stoga smo spremni pokazati i naš drugi igrački aspekt, koji će nam vjerujem donijeti i prvu pobjedu - nada se Andersson. Tri boda žele i Slovaci, koji bi u tom slučaju izvadili vizu za drugi krug. N.B.
Možda ste propustili...

PLAN JE SKOVAN, ČEKAJU SE ODGOVORI IGRAČA

Revizija pa tek onda šoping

OTVORENO PRVENSTO HRVATSKE ZA PARAATLETIČARE

Županović bio drugi, ali nije posve zadovoljan

Najčitanije iz rubrike