Osijek
OSIJEK CRAFT BEER FESTIVAL

Sunčana ulica na dva dana postaje središte Osijeka
Objavljeno 18. lipnja, 2021.
Svi ljubitelji piva i dobre zabave imat će priliku u petak i subotu, 18. i 19. lipnja, kušati i čuti što su im pripremili organizatori Osijek Craft beer festivala, koji će se održati na standardnoj lokaciji u Sunčanoj ulici ispred popularne Gajbe.

Riječ je o manifestaciji koju organizira Gajba, uz pokroviteljstvo Osječko-baranjske županije, Grada Osijeka, Turističke zajednice grada Osijeka i Hrvatske gospodarske komore, s ciljem promocije malih domaćih pivovara i upoznavanja lokalnih ugostitelja, građana i posjetitelja grada Osijeka s kvalitetom i širokom paletom okusa i mirisa koju pokriva svijet zanatskog piva.

- Napraviti ćemo prezentaciju 18 hrvatskih zanatskih ili craft pivovara koje će Osječanima na kušanje ponuditi oko 40 vrsta piva. Glazbu će puštati DJ-evi koji će se orijentirati na stariji rock-zvuk. Biti će tu i bogata gastronomska ponuda, a imat ćemo i dvije atrakcije na pivski pogon, Beer truck i Beer bike - rekao nam je Tibor Kainz, vlasnik popularne Gajbe i organizator festivala.

Dodajmo i da će organizatori osigurati sve potrebne epidemiološke mjere, od dezinficijensa do propisanih razmaka, a građane mole da ih se pridržavaju. I. Alilović
Možda ste propustili...

PTF: OKRUGLI STOL ŽITARICE BEZ GLUTENA

Mnogi ne znaju da boluju od celijakije

ISUSOVAČKA KLASIČNA GIMNAZIJA

Promocija projekta Egipat

Najčitanije iz rubrike