Osijek
POČINJE POTRAGA ZA UDŽBENICIMA

I ove godine dobra ponuda udžbenika u antikvarijatu Ezop
Objavljeno 24. lipnja, 2021.

I ovoga ljeta, kao i svih ovih godina dosad, počinje sezona kupoprodaje udžbenika u antikvarijatu Ezop.


 

Ondje ponovno možete kupiti potrebne, provjereno važeće udžbenike. Osim toga možete im ponuditi udžbenike koji vam više ne trebaju, uobičajeno po najboljim cijenama. Na Ezopovoj web-stranici možete provjeriti cijenu svakog pojedinog udžbenika, također možete provjeriti je li udžbenik koji biste im prodali još važeći (posljednjih se godina dosta udžbenika mijenjalo).


Uz to, i dalje u Ezopu možete kupiti knjige, gramofonske ploče, CD-ove, razglednice - sve im to možete ponuditi i za otkup. Ako niste u Osijeku, sve što želite prodati možete fotografirati i poslati na procjenu.


Inače, antikvarijat Ezop posluje od 2003. godine, uspješno se noseći sa svim izazovima koje nosi vrijeme, pa tako i danas.


Od 2019. godine bavi se i izdavaštvom, kada je izdao knjigu "Okultno" Colina Wilsona (možete ju kupiti, ili samo pregledati u antikvarijatu).


Te je godine počeo koketirati i s filmskom animacijom, a njihov film Predstavljanje Knjigoljuba vrlo je dobro prošao na nekoliko svjetskih festivala (uskoro će im izići i drugi film). Inače, sve njihove aktivnosti, osim na novoj (koja je ipak još u izradi) web-stranici, možete pratiti na Facebooku, Instagramu i YouTubeu, gdje možete dobiti i sve potrebne informacije, a uvijek ste pozvani, ako možete, prošetati do antikvarijata u Županijskoj i možda pronaći baš ono što trebate. PR

Možda ste propustili...

BAUMIT LIFECHALLENGE: KATEGORIJA “ZAPANJUJUĆA STRUKTURA”

Gospodarski centar nominiran za najljepšu fasadu u Europi

Najčitanije iz rubrike