Sport
TELEMACH DANA SPORTA

Najbolji sa "Srednjike" idu u Split
Objavljeno 16. lipnja, 2021.
Plazma Sportske igre mladih i Grad Osijek ugostili su Telemach Dan sporta na Srednjoškolskom igralištu. Sportsko-edukativna manifestacija okupila je djecu osnovnoškolske u dobi od 1. do 4. razreda koja su se natjecala u graničaru i atletici.

Za svoje najmlađe sugrađane zdušno su navijali Darko Dumančić, pomoćnik pročelnika upravnog tijela za sport i Tomislav Gudić, direktor natjecanja Plazma Sportskih igara mladih. Uz najmlađe predstavnike grada zapalili su plamen Plazma Sportskih igara mladih i time označili početak Telemach Dana sporta.

Više od 400 djece uživalo je u natjecanju i bodrenju svojih vršnjaka, a pobjednici u graničaru i atletici izborili su odlazak na završnicu u Split, gdje će se družiti i natjecati s vršnjacima iz cijele Hrvatske te braniti boje Osječko- baranjske županije.

REZULTATI: Graničar 2010. i mlađi: 1. Jagoda, 2. Zrinjevac, 3. Mladost; 2012. i mlađi: 1. Mladost, 2. Krleža, 3. Krežma; Atletika 2012. i mlađi - djevojčice: 1. Lucija Rajković, 2. Lucija Trušček, 3. Nika Pajić; dječaci: 1. Roko Zečević, 2. Filip Batorek, 3. Matija Antić; Atletika 2010. i mlađi - djevojčice: 1. Lana Barišić, 2. Ida Lazar, 3. Mari Budiša; Dječaci: 1. David Vuka, 2. Dominik Matoković, 3. Jan Salajić.


Ivana Liović
Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike