Crna kronika
KOD IVANIĆ-GRADA

Radnik poginuo pod kotačima teškog kamiona
Objavljeno 14. lipnja, 2021.
Nesreća na radu, nažalost sa smrtnom posljedicom, dogodila se u subotu ujutro u blizini Ivanić-Grada. Kako je izvijestila Policijska uprava zagrebačka, u subotu oko 8.45 u Šumećanima u Ivanićgradskoj ulici prilikom izvođenja građevinskih radova 47-godišnjak i 38-godišnjak su teretnim vozilom i radnim strojem sipali i poravnavali zemlju dok je 59-godišnjak obavljao pomoćne radove uz cestu. U jednom je trenutku zbog zasad neutvrđenog razloga 59-godišnjaka pritisnuo pneumatik teretnog vozila kojim je upravljao 47-godišnjak zbog čega je 59-godišnjak smrtno stradao.

Pristigla ekipa Hitne pomoći nije mogla pomoći nesretnom radniku, a liječnik je samo mogao konstatirati smrt 59-godišnjaka. O nesreći na radu obaviještena je policija koja je, uz inspektora za zaštitu na radu, obavila očevid. Okolnosti tog događaja sa smrtnom posljedicom se utvrđuju. Tijelo je prevezeno u Zavod za sudsku medicinu i kriminalistiku.

Pogibije je bilo i u ponedjeljak oko 10.50 u Gornjem Orešju. Kako je izvijestila zagrebačka policija, tijekom obavljanja poljoprivrednih radova 73-godišnjak je sišao s traktora i stao između traktora i prikolice da bi u jednom trenutku traktor krenuo i pregazio 73-godišnjaka koji je preminuo prije dolaska u KBC Zagreb. Policija je obavila očevid na mjestu nesreće. M.Bu.


Možda ste propustili...

SEDAM PROMETNIH NESREĆA S OZLIJEĐENIMA

Policija poziva na oprez, i dva djeteta ozlijeđena u sudarima

ZA VIKEND U OSJEČKO-BARANJSKOJ ŽUPANIJI

158 prebrzih i 23 pijana vozača

Najčitanije iz rubrike