Regija
OBJAVLJEN JAVNI POZIV ZA PRIJAVU PROJEKATA ZA FINANCIJSKU PODRŠKU GRADA

Za sportske udruge Županja daje 1.220.000 kn
Objavljeno 14. lipnja, 2021.
ŽUPANJAGradonačelnik Damir Juzbašić raspisao je javni poziv za prijavu projekata udruga iz područja sporta za 2021. godinu. Prioritetna područja projekata koja će Grad financijski podržati su poticanje i promocija sporta; provođenje sportskih aktivnosti djece, mladeži i studenata; djelovanje sportskih udruga, sportskih zajednica i saveza; sportska priprema, domaća i međunarodna natjecanja te opća i posebna zdravstvena zaštita sportaša; zapošljavanje osoba za obavljanje stručnih poslova u sportu, sportsko-rekreacijske aktivnosti građana; sportske aktivnosti za osobe s teškoćama u razvoju i osobe s invaliditetom...

Ukupno planirana vrijednost javnog poziva je 1.220.000 kuna, a očekivani broj projekata je 16. Najmanji iznos financijskih sredstava koji se može prijaviti i ugovoriti po pojedinom projektu je 1000 kuna, a najveći 430.000 kuna. Ako je vrijednost projekta veća od 50.000 kuna, korisnik je dužan prije potpisivanja ugovora dostaviti bjanko zadužnicu. Svaka udruga može prijaviti i ugovoriti najviše dva projekta na razdoblje provedbe do 12 mjeseci. Ista udruga može biti partner na više projekata unutar prioritetnih područja ovog Javnog poziva. Rok za podnošenje prijedloga je 10. srpnja. Mogu se javiti udruge upisane u Registar udruga, u Registar neprofitnih organizacija koje vode transparentno financijsko poslovanje i koje su ispunile sve prethodne obveze prema Gradu i drugim davateljima financijskih sredstava iz javnih izvora.

Prije potpisivanja ugovora morat će priložiti dokaze da se protiv odgovorne osobe u Udruzi i voditelja projekta ne vodi kazneni postupak, te da Udruga ima podmirene sve doprinose i plaćen porez prema državi.

M.L.O.Možda ste propustili...

PRVI DAN OTVORENIH VRATA DVD-A ORAHOVICA POSVEĆEN PONAJPRIJE DJECI

Vatrogasci pokazali što rade i s kakvom opremom

Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana
1

U ZMAJEVCU ODRŽAN 16. VINSKI BOR MARATON

Živnuli surduci i podrumi

2

PRISJEĆANJE NA ODLAZAK 67 DRAGOVOLJACA

Batrac: "Bili su teški, ali i ponosni dani"

3

"SREDNJI VIJEK" U PARKU I PERIVOJU PRANDAU-MAILATH

Prikaz otmice hrvatsko-ugarske kraljice Marije