Regija
PREDSJEDNIK NA PROSLAVI DANA GRADA NAŠICA

Milanović: Gradite i razvijajte se
Objavljeno 13. lipnja, 2021.
NAŠICEPredsjednik Republike Hrvatske Zoran Milanović jučer je u povodu Dana grada Našica položio vijenac i upalio svijeću kod spomen-obilježja Uskrsla Hrvatska. U ime Hrvatskog sabora vijenac je položio saborski zastupnik Hrvoje Šimić, a u ime Vlade izaslanik predsjednika Vlade Goran Ivanović. Vijenac ministra obrane položio je bojnik Stjepan Vidić, a ministra hrvatskih branitelja brigadir u miru Filip Aračić. Vijenac Osječko-baranjske županije položio je zamjenik župana Josip Miletić, a vijenac Grada Našica gradonačelnik Krešimir Kašuba i predsjednik Gradskog vijeća Krešimir Žagar. Vijence i svijeće položili su i predstavnici udruga proisteklih iz Domovinskog rata te političkih stranaka.

U obraćanju je predsjednik Milanović istaknuo kako su Našice mali pristojan grad.

- Sve je uredno, uređeno, planirano i kao takvo sjajna je baza za dobar, pristojan gospodski život. Radite, gradite i razvijajte se. Uživajte u onome što imate i težite za boljim - poručio je predsjednik Milanović.

Gradonačelnik Kašuba čestitao je sugrađankama i sugrađanima blagdan svetog Antuna Padovanskog.

- U Našicama je 600 milijuna kuna investicija koje će promijeniti vizuru grada i koje ćemo sigurno iskoristiti za razvoj turizma, ali i demografsku obnovu - kazao je gradonačelnik Kašuba.

Središnje misno slavlje u župnoj crkvi sv. Antuna Padovanskog predvodio je provincijalni ministar Hrvatske franjevačke provincije sv. Ćirila i Metoda, fra Milan Krišto. Tijekom jučerašnjeg dana održane su kulturne i zabavne manifestacije. S.FridlMožda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana
1

DEMOGRAFSKI PROJEKT "VINKOVAČKA OBITELJ"

Parcele mladim obiteljima uz popust od čak 95 posto

2

SLIJEPI TREBAJU NOVI MODEL OBRAZOVANJA

U Đakovu posljednji
slijepi telefonist u mirovinu
je otišao još 2012. godine

3

ZA ŠUMSKI DOPRINOS UPLAĆENO 16.930.139 KUNA

Drenovcima 3,8 milijuna, a Tovarniku samo 456 kuna