Regija
NOVI SAZIVI

Konstituirana vijeća Drenja i Punitovaca
Objavljeno 14. lipnja, 2021.
DRENJE/PUNITOVCI



Nakon lokalnih izbora održanih 16. svibnja konstituirano je je i trinaesteročlano Općinsko vijeće Drenja u novom sazivu u kojem je HDZ osvojio sedam mandata, tri su vijećnika s liste grupe birača nositelja Tomislava Haršanjija, dva DHSS-a i jedan vijećnik Snage Slavonije i Baranje. Za predsjednika drenjanskog Općinskog vijeća izabrana je Lidija Franjić, a za njezina zamjenika Mirko Blažanović.



Konstituirajuća sjednica Općinskog vijeća u novom sazivu održana je i u Općini Punitovci. Tamošnje Općinsko vijeće ima devet vijećnika, HDZ je osvojio pet mandata, a preostala su četvorica vijećnika s liste grupe birača nositelja Marijana Batoreka. Za predsjednika Općinskog vijeća izabran je Zdenko Perić, a za njegova zamjenika Mato Ćurić.



Inače, u obje općine, i u Drenju i u Punitovcima, nakon svibanjskih lokalnih izbora obje te lokalne samouprave i dalje vode dosadašnji načelnici - Drenje Slavko Dešić (HDZ), a Punitovce Jasna Matković (također HDZ). Podsjetimo, konstituirajuća sjednica Gradskog vijeća Đakova u novom sazivu sazvana je za petak, 18. lipnja. S.Ž.



Možda ste propustili...

U INDUSTRIJSKOJ ZONI STRIZIVOJNE

Kvadrat euro, razlika do realne cijene de minimis

POVJERENSTVO ZA SUZBIJANJE OVISNOSTI VPŽ-A

Novi je predsjednik Siniša Brlas

LIGA PROTIV RAKA POŽEGA PRIPREMILA NOVU DONACIJU

Turbani i marame za bolesnice

Najčitanije iz rubrike