Osijek
VIJENCI I SVIJEĆE ZA DAN OPĆINE ANTUNOVAC

Antunovac je poželjno mjesto za život i takav treba ostati
Objavljeno 12. lipnja, 2021.

Za sve poginule i nestale hrvatske branitelje, a u prigodi obilježavanja Dana Općine Antunovac i crkvenoga goda Sv. Antuna župan Ivan Anušić položio je vijenac i zapalio svijeću. Rekao je kako se danas sjećamo svih onih koji su kroz Domovinski rat i samostalnost dali život za Hrvatsku, ali i onih koji su godinama unaprijeđivali ovo mjesto.

- Antunovac je ugodno i lijepo mjesto za život i nadam se da će takvo i ostati. Čestitam mještanima njihov dan, ali i crkveni god – rekao je Anušić.

Načelnik Općine Antunovac Davor Tubanjski istaknuo je da je Općina Antunovac iz godine u godinu prepoznatljiva svima te naglasio da su svi projekti zacrtani u proteklom mandatu završeni.

- Ulažemo u poduzetništvo, generiranje radnih mjesta i činimo sve da stanovnici imaju razloga ostati ovdje raditi i živjeti. I u sljedećim vremenima ulagat ćemo u infrastrukturu i kao vrlo bitno u budućnost i djecu, a pobrinutćemo se i za naše umirovljenike – naglasio je Tubanjski kao i to da vjeruje da će Antunovac i nadalje ostati poželjna destinacija za život. Ma. M.

Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike