Regija
SVEČANOST NA VELEUČILIŠTU

Vukovar je pravi studentski grad
Objavljeno 12. lipnja, 2021.
Mnogi od onih koji su završili stručni studij u Vukovaru nastavili su svoje obrazovanje
VUKOVAR - U dvorištu Studentskog doma Leopold u Vukovaru u petak je održana 25. svečana promocija stručnih prvostupnika i 4. svečana promocija diplomiranih fizioterapeuta Veleučilišta “Lavoslav Ružička”.

Bio je to veličanstven događaj za mlade ljude, od kojih su mnogi nastavili obrazovanje u želji da usavrše stečena znanja. Sandra Lovrić, koja je studirala fizioterapiju te je sada na specijalističkom studiju, rekla je kako se osjeća ponosno i uzbuđeno, naglasivši kako su uvjeti na Veleučilištu i stručni kadar bili odlični, što je studentima uvelike olakšalo studiranje, posebice u vrijeme korone, kada su se svi morali prilagoditi novim uvjetima.

Vanesa Drobac završila je studij trgovine.

- Doista nije bilo prezahtjevno, ponajprije jer su profesori susretljivi, a dekan Željko Sudarić predavao mi je na prvoj godini. Bila sam smještena u studentskom domu, za koji mogu reći samo riječi hvale, i mislim kako nam je svima bilo super - navela je, dodavši kako je trenutačno na četvrtoj godini Ekonomskog fakulteta u Osijeku i želja joj je raditi u Vukovaru.

Josip Moler iz Slavonskoga Broda završio je studij fizioterapije i nastavlja specijalistički studij preventivne fizioterapije u Vukovaru.

- Od druge sam godine boravio u domu. Želim pohvaliti organizaciju Veleučilišta, posebno u vrijeme epidemije, jer su nam maksimalno olakšali stjecanje novih znanja - rekao je Josip.

Ida Vrkić iz Osijeka izvanredno je završila studij trgovine, uz redovit posao, a usavršavanje je nastavila u Slavonskom Brodu.

- Sve se može kad se hoće, pogotovo kad su profesori fleksibilni. Da ponovno biram, opet bih odabrala studirati u Vukovaru - kaže.

Treba ulagati u znanje jer se to poslije isplati - izjavila je i preporučila svima koji razmišljaju gdje se obrazovati da odaberu vukovarsko veleučilište, koje ima vrhunske uvjete, profesore pristupačne i pune znanja, kao i velik izbor sportskih aktivnosti.


Dragana Korpoš
NOVA SNAGA DRUŠTVA
Dekan Željko Sudarić naglasio je kako su svi ispunjeni ponosom i zadovoljstvom te se raduju uspjehu promovenata, koji su nova snaga i energija našega društva. “Dokazali su kako je uz trud i naporan rad svaki cilj dostižan. Iz njihova uspjeha i pristupa svi skupa možemo učiti i stoga smo im željeli omogućiti svečanu promociju kakvu zaslužuju”, poručio je Sudarić.
Možda ste propustili...

SKUPŠTINA VATROGASNE ZAJEDNICE NAŠICE

Požara manje 60 posto

Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana