Osijek
GOSPODARSKA KOMORA

Proizvođači kulena u srijedu čekaju ocjene
Objavljeno 12. lipnja, 2021.
Sve je spremno za 21. ocjenjivanje kakvoće kulena/kulina koju organizira Hrvatska gospodarska komora Županijska komora Osijek, u suradnji s Prehrambeno-tehnološkim fakultetom. Prijavljeni uzorci bit će označeni šiframa pod kojima će ih u srijedu (16. lipnja), ocijeniti ocjenjivački panel koji čini pet stručnih osoba. Kuleni prijavljeni za ocjenjivanje prije organoleptičkog ocjenjivanja bit će pregledani na trihinelozu metodom umjetne probave. Na svim uzorcima predanog kulena obavit će se fizikalno-kemijska analiza u Centru za kvalitetu mesa Prehrambeno-tehnološkog fakulteta. Kakvoća kulena vrednovat će se na temelju rezultata fizikalno-kemijske analize uzorka i organoleptičkog ocjenjivanja. D.Kuštro

Možda ste propustili...

U PONEDJELJAK, 20. RUJNA

Počinje remont Gradskih bazena

U SKLOPU HRVATSKO-MAĐARSKOG INTERREG PROJEKTA

Dan hrvatskog folklora u Osijeku

PREDSTAVLJENA "POVIJEST VLADISLAVACA" DOC. DR. SC. DENISA NJARIJA

Vladislavčani mogu dobiti knjigu besplatno u Općini

Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana
1

PRIPREMA ZA ZIMSKE DANE

Kod Milanke uvijek pun "špajz" zimnice

2

INTERREG PROJEKT OSIJEKA I NOVOG SADA

Znatno podigli razinu socijalnih usluga kroz Inclusive Community

3

PREDAVANJE DR. SC. LJILJANE DOBROVŠAK

Osvrt na bogatu prošlost danas malobrojne židovske zajednice