Osijek
URBANO NASELJE

Huttlerovi vrtovi: Novi standard života u Osijeku
Objavljeno 12. lipnja, 2021.
Pronađite stan po Vašoj mjeri na www.huttlerovi-vrtovi.com

Kvalitetna novogradnja, odlična lokacija i zelenilo koje okružuje svaki stan karakteristike su novog projekta stambene novogradnje, investitora Žito grupe. Riječ je o urbanom stambenom naselju, koje obuhvaća dvije stambene zgrade smještene na križanju Huttlerove i Frankopanske ulice u Osijeku.

Moderna arhitektura, kvalitetna rješenja i sigurno okruženje glavne su značajke stambenog kompleksa koji se sastoji od dva objekta s ukupno 84 stana površine od 50 do 87 m2. U ponudi se nalaze dvosobni, dvoipolsobni, trosobni i četverosobni stanovi za prodaju.

Zgrade su smještene na prostranoj parceli od 3300 m2 što rezultira time da stanovi sa svih strana gledaju na zelenilo. Svaki stan sadrži balkon ili lođu, a stanovi u prizemlju i vlastiti vrt. Osim stanova,kompleks čine ozelenjeno dvorište zatvorenog tipa s dječjim igralištem, jedan poslovni prostor tihe djelatnosti, spremišta stanara, zajednička spremišta za bicikle ili kolica, prostorije za otpad te podzemna garaža koja je liftom povezana s gornjim etažama.

Izgradnju karakteriziraju vrhunski materijali izrade i armiranobetonska konstrukcija s toplinskom izolacijom. Svi stanovi bit će opremljeni autonomnim centralnim podnim grijanjem u svim prostorijama, sustavom rashlade i ventilacije, kvalitetnom stolarijom, troslojnim parketom, pločicama I. klase, roletama na elektromotorni pogon i ostalom kvalitetnom opremom renomiranih proizvođača.

Kupnja stana u ovom kompleksu izvrstan je izbor za sve one koji žele živjeti, učiti i raditi u Osijeku. Huttlerovi vrtovi smješteni su na razmeđi gradskih četvrti Novi grad i Donji grad, udaljeni samo nekoliko minuta šetnje od svih sadržaja potrebnih modernoj obitelji.
U neposrednoj blizini naselja nalaze se trgovački centri, sveučilišni kampus i KBC Osijek, a autobusna i tramvajska stanica nalaze se ispred samog kompleksa. U blizini su i dječji vrtići Mak i Jabuka, Osnovna škola Grigor Vitez, kao i II. policijska postaja, pošta, ljekarne, trgovine i drugi poslovni subjekti.

Ako ste životni prostor oduvijek zamišljali kao kvalitetnu novogradnju, opremljenu svim sadržajima potrebnim za ugodan i udoban život – naselje Huttlerovi vrtovi u Osijeku pravi je izbor za vas i vašu obitelj.

Više informacija o projektu potražite na internet stranici Huttlerovi vrtovi,
društvenim mrežama Facebook i Instagram, ili na telefon 099 387 0603 i e-mail huttlerovi-vrtovi@zito.hr.

 

Žito grupa vodeći je proizvođač poljoprivrednih i prehrambenih proizvoda u Slavoniji, a ovo im nije prva investicija u izgradnju stambenih zgrada. Njihova stambena zgrada u Huttlerovoj ulici i danas slovi za jednu od najkvalitetnijih gradnji u Osijeku.

 

Projekt Huttlerovi vrtovi projektirali su osječki arhitekti Oliver Grigić, Branimir Kljajić te tvrtka Trinas projekt, a radove izvodi Nucleus d.o.o. koji također iza sebe ima bogatu referentnu listu.

Početak radova predviđen je za kraj ljeta 2021., a planirano useljenje je na zimu 2022. godine.

* novogradnja vrhunske kvalitete
* idealna lokacija
* sigurno naselje
* podzemna garaža
* ugodan život okružen zelenilom

Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana