TvObzor
POČELE SU AUDICIJE ZA MASTERCHEF

Melkior Bašić, Stjepan Vukadin i Damir Tomljanović novi su članovi žirija
Objavljeno 11. lipnja, 2021.

Produkcija Nove TV počela je s audicijama za jedan od najuspješnijih zabavnih TV formata u Hrvatskoj i svijetu – popularni MasterChef. S nestrpljenjem se očekuje nova sezona, a ona će donijeti i brojna iznenađenja. MasterChef predstavlja tako i nove članove žirija koji će kandidatima svojim strastvenim pristupom prenijeti svoja znanja i ljubav prema kulinarstvu, ali i staviti ih pred brojne izazove. Ti izazovi počinju već ovih dana na audicijama nove sezone. Mnogi su u ovom razdoblju probudili svoju volju za kuhanjem, a o čemu svjedoči čak dvije tisuće pristiglih prijava, no samo će stotinjak kandidata dobiti priliku pristupiti snimanim audicijama te predstaviti sebe i svoj talent.



Tri različita karaktera, tri chefa koji će nas voditi kroz novu sezonu MasterChefa svestrani su chefovi – Melkior Bašić, Damir Tomljanović i Stjepan Vukadin.

Chef Melkior Bašić stažirao je u Michelin restoranima u Bordeauxu, u Francuskoj. Odrastao je uz oca, uglednog chefa Silvia Belužića, a kroz dvanaestogodišnji rad u uglednoj konzultantskoj tvrtki naučio je sve tajne vrhunskoga kulinarstva. Radna iskustva stjecao je u 96 kuhinja u Hrvatskoj i inozemstvu kao food consultant i instruktor za brojne klijente, vrhunske hotele i restorane. Član žirija MasterChefa postaje i jedan od najboljih mladih kuhara hrvatske gastroscene, chef Stjepan Vukadin. Rano je shvatio da je kuhanje ipak njegov životni poziv. Nakon rada u nekoliko vrhunskih restorana 2017. Vukadin postaje chef kuhinje u poznatom splitskom restoranu Zrno Soli. Damir Tomljanović chef je s bogatim iskustvom u domaćim i inozemnim hotelima i restoranima. Osim uspješne karijere kao chef, Tomljanović radi i kao konzultant za rad u ugostiteljstvu te kao profesor gastronomije u ugostiteljskim školama i na veleučilištima, uživa u radu s mladima koje želi potaknuti da nastave pozitivnu evoluciju gastronomije.

U doba pandemije mnogi su se primili usavršavanja svoga kulinarskog talenta i vještina, no što je sve potrebno da se postane i natjecatelj nove sezone MasterChefa, i tko će sve dobiti priliku kročiti u vruću MasterChef kuhinju gdje će se nastaviti natjecanje, borba za glavnu nagradu i titulu sljedećeg hrvatskog MasterChefa, tek ćemo vidjeti.


Možda ste propustili...

JOLE KAO GOST PANELIST U ‘’TKO TO TAMO PJEVA?’’

Atmosfera me potpuno obuzela, stvarno sam uživao

PRIKAZIVANJE HVALJENE HRT-OVE SERIJE OČEKUJE SE NA JESEN

Počelo snimanje druge sezone “Dnevnika velikog Perice”

PREMIJERNO PRIKAZIVANJE NA HTV1 POČINJE OD 15. TRAVNJA

Nova meksička serija “Senjorita ‘89”

Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana
1

RAZGOVOR: TOMISLAV MARIĆ - TOMA

Nekad treba izići iz zone komfora da bi se pomaknule neke osobne granice

2

“TVOJE LIVE ZVUČI POZNATO” - JOKER UKRADI U SEDMOJ EPIZODI

Antonija Šola pomrsila planove Alenu Bičeviću

3

PRIKAZIVANJE HVALJENE HRT-OVE SERIJE OČEKUJE SE NA JESEN

Počelo snimanje druge sezone “Dnevnika velikog Perice”