Mozaik
ZA NOVI LABEL TOMTOM

Lorenzo i Maja Bajamić predstavljaju novi singl "Plešem sama"
Objavljeno 9. lipnja, 2021.

Lorenzo je jedan od poznatijih hrvatskih DJ-eva i jedini DJ iz EDM žanra koji je sa singlovima na hrvatskom jeziku dospio na vrhove liste radija i televizija u Hrvatskoj i regiji. Iza sebe ima LP na kojemu su gostovali neki od najtalentiranijih hrvatskih izvođača kao što su Mia Dimšić, Antonela Doko, Ivan Dečak, Lara Antić, Goran Bošković, David Magdić, Dino Purić i Reper iz sobe, ali i nastupe diljem regije među kojima se izdvajaju čak dva s Ultre Europe festivala te iz brojnih klubova diljem Jadrana. Lorenzov novi singl "Plešem sama" u suradnji s mladom i talentiranom pjevačicom Majom Bajamić kvalitetni je izdanak te iste kuhinje, nastao po navedenom prokušanom receptu, pa možemo bez straha govoriti o još jednoj uspješnici u nizu. Pjesma Plešem sama izvrstan je spoj Lorenzovih beatova i Majinih nadaleko poznatih glasovnih vještina.


- Ovo je pjesma koja je do mene došla spontano, ali čiji refren odlično opisuje moje stanja kada odem od nekog ili nečeg. Posljednje dvije godine života zaista plešem sama, zbog slobode, kako kaže i pjesma. Jako me raduje retro, ali i moderan "vibe" koji singl donosi, a najviše njezin dolazak na teritorije kojima pripada, a koji mi, kao i svim glazbenicima, beskrajno nedostaju: pozornice i klubovi. Hvala cijeloj ekipi s kojom je bio gušt stvarati i surađivati - rekla je Maja Bajamić.

Veliki je plus ovom singlu i Majina osobnost, ali i činjenica da je riječ o prvom izdanju nove etikete TomTom, iza koje stoji poznati glazbeni producent Tomo In der Mühlen. Ovaj je singl svakako dobra najava svega onog dobrog što će uslijediti u sklopu nove diskografske etikete. Do tada možemo samo konstatirati kako Maja na ovu stvar sigurno neće plesati sama, a DJ Lorenza ćete već ovog ljeta moći slušati u brojnim ekskluzivnim klubovima. T.K.

Možda ste propustili...

TAMBURAŠKI SASTAV POTPISAO UGOVOR S CROATIA RECORDSOM

Fijaker objavio novu pjesmu "Nebo boje vina"

OVOTJEDNA NACIONALNA TOP-LISTA NAJPRODAVANIJIH ALBUMA

"Aurea Fest Požega" na 3. mjestu

STOŽER CIVILNE ZAŠTITE RH UKINUO DOZVOLU

Otkazan TRAUM u Hangaru

Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana
1

OVE NEDJELJE STONESI KREĆU NA TURNEJU BEZ WATTSA

Jagger: On je dugo u glazbenom
smislu držao bend na okupu

2

U NEDJELJU, 26. RUJNA, NOVA HUMORISTIČKA SERIJA "MINUS I PLUS"

U glavnoj ulozi Vukovarac Igor Kovač

3

DANIEL CRAIG, FILMSKI JAMES BOND

Dobio čin počasnog zapovjednika u britanskoj kraljevskoj mornarici