Regija
KONSTITUIRAJUĆA SJEDNICA

Jurica Kiris novi predsjednik Vijeća Općine Zdenci
Objavljeno 8. lipnja, 2021.
ZDENCI



Općinsko vijeće Zdenci održalo je svoju konstituirajuću sjednicu. Nakon što je Vijeće konstituirano, vijećnici su položili prisege, a u novom sazivu, prema glasovima birača, pet je vijećnika HDZ-a, i to Jurica Kiris (na slici), Kristina Zvonarić, Miroslav Zlosa, Milan Marković i Gorana Pačala, tri Grupe birača, Mato Barukčić, Zdenko Tajz i Dražen Mađaš, te jedan kolacije Domovinskog pokreta i Stranke umirovljenika Antonio Garić. Za predsjednika je većinom glasova izabran Jurica Kiris, a za njegova zamjenika Miroslav Zlosa.

- Osobita mi je čast biti predsjednikom Općinskog vijeća i ono što mogu obećati jest kako ću dati sve od sebe u pomoći osiguravanju normalnih uvjeta života svim mještanima svih naselja naše općine. Nadam se i vjerujem kako će svi vijećnici raditi pošteno i konstruktivno da što lakše realiziramo sve projekte i odluke koji su pred nama - rekao je predsjednik Jurica Kiris. Načelnik općine Tomislav Durmić također vjeruje kako će općinski vijećnici raditi razborito i pošteno.

- Prije svega, čestitam Jurici Kirisu na izboru, riječ je o pametnom, mladom, marljivom i sposobnom mladiću koji može jako puno toga dobroga donijeti u radu Vijeća. Vjerujem kako će vijećnici prepoznati da želimo učiniti sve za siguran i ugodan život naših mještana i kako u tome smjeru i radimo sve općinske projekte - rekao je Durmić. V.G.



Možda ste propustili...

OSJEČKO-BARANJSKA ŽUPANIJA

Za Općinu Donja Motičina 35.000 €

U NADBISKUPIJSKOM OBITELJSKOM CENTRU

Otvoren Vrt arkanđela Rafaela

Najčitanije iz rubrike