Mozaik
KANTAUTOR I SAKSOFONIST ROKO VUŠKOVIĆ

U novom videospotu glumi lijepa Osječanka Lucija Baban
Objavljeno 7. lipnja, 2021.

”Ne dam na nas” novi je singl kantautora Roka Vuškovića, koji domaćoj sceni nudi zaokruženi glazbeni koncept u kojemu se ovaj diplomirani saksofonist i multiinstrumentalist publici predstavlja autorskim pjesmama pop-izričaja. Odličan prateći bend s gudačkom sekcijom svirački je sjajno interpretirao glazbu koju je zajedno s Rokom skladao Tonći Sviličić na Rokov tekst, a pjesmu je producirao Jan Šinjor Cvetković. Ovo je peti singl mladog glazbenika koji, osim što sklada, predaje saksofon u glazbenoj školi, a okušao se i u postavljanju uspješnog mjuzikla “Šuma Striborova” u kazalištu Komedija.

 

 - Inspiraciju za ovu pjesmu pronašao sam u onom osjećaju izokrenute stvarnosti koji je u meni pobudila jedna osoba. Tekst sam napisao na Braču odakle vučem korijene, a kamo odlazim uvijek kad se zaželim mira i samoće. Taj otočki zrak budi mi kreativnost koju gradska vreva i svakodnevne obveze lako zatome - kaže Roko presretan što će napokon ponovno zasvirati sa bendom koji čine vrsni glazbenici. Spot u režiji Izoom produkcije uljepšala je poznata fitness-trenerica i influencerica Lucija Baban iz Osijeka.

- Sretna sam što je moje prvo pojavljivanje u videospotu baš s Rokom čija mi se glazba i inače jako sviđa, a, osim što je sjajan glazbenik, krasi ga neposrednost i ugodan karakter, pa je na snimanju vladala skroz opuštena atmosfera - kaže Lucija. T.K.Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana
1

OVE NEDJELJE STONESI KREĆU NA TURNEJU BEZ WATTSA

Jagger: On je dugo u glazbenom
smislu držao bend na okupu

2

U NEDJELJU, 26. RUJNA, NOVA HUMORISTIČKA SERIJA "MINUS I PLUS"

U glavnoj ulozi Vukovarac Igor Kovač

3

DANIEL CRAIG, FILMSKI JAMES BOND

Dobio čin počasnog zapovjednika u britanskoj kraljevskoj mornarici