Mozaik
ODLIČAN KONCERT VATRE U VUKOVARU

Najava povratka u "staro normalno"
Objavljeno 7. lipnja, 2021.
U okviru festivala VukovArt u subotu je u središtu grada na Dunavu, na platou ispred Radničkog doma, koncert održala Vatra. Bio je to doista poseban događaj, kako za članove poznatog virovitičkog banda, tako i za brojne Vukovarce koji su, očito željni koncerata i svirki uživo, došli uživati u nastupu i u odličnoj atmosferi provesti večer. Dečki su odsvirali poznate hitove, ali i nove pjesme, a Ivan Dečak je više puta ponovio kako su nakon stanke koja je zbog korone potrajala godinu i četiri mjeseca napokon dobili priliku ponovno uživo svirati pred publikom.

- Večeras smo trebali biti na dodjeli Porina, međutim u Vukovaru smo i s nestrpljenjem smo čekali ponovno se popeti na pozornicu i dijeliti glazbu i emocije s publikom. Imali smo priliku i pogledati grad, posebno smo oduševljeni muralima koji su nastali u okviru VukovArta, kakve mnogi gradovi u Hrvatskoj nemaju - rekao je Dečak.

Od prve sekunde koncerta bilo je jasno kako je dečkima nedostajala interakcija i razmjena energije s publikom i da su spremno dočekali vrijeme povratka pod svjetla pozornice.

Njihovo oduševljenje dijelili su i Vukovarci, kao i građani okolnih mjesta koji nisu propustili priliku čuti Vatru uživo, a gotovo na svakom koraku su se mogli čuti komentari kako su svi željni velikih koncerata i povratka u stanje koje kolokvijalno nazivamo ‘starim normalnim‘, kada se punim plućima može družiti i uživati u odličnoj glazbi. D. Korpoš
KADROVI S KONCERTA BIT ĆE U NOVOM SPOTU
Ivan Dečak je između pjesama uspostavio odličnu interakciju s publikom, najavivši kako bi kadrovi s koncerta trebali biti dio spota kojim žele obilježiti povratak nastupima uživo. Prije izvođenja velikog hita, pjesme ‘Gorim’, zamolio je publiku da sjedne na plato i pjeva zajedno s njima kao na kakvoj opuštenoj prijateljskoj zabavi, što su prisutni s oduševljenjem prihvatili, uz nepodijeljeno mišljenje kako su organizatori festivala učinili odličan potez kada su u glazbeni dio VukovArta ove godine, među ostalim, uvrstili i nastup Vatre.
Možda ste propustili...

U NEDJELJU 14. TRAVNJA POČINJE 20. ZAGREBDOX

Pobjednici Sundancea, Berlinalea, SSF-a...

NA PODRUČJU JUŽNE KALIFORNIJE

Lego kockice na udaru lopova

DARUVARSKI BEND NASTUPA NA ZAGREBAČKOM FESTIVALU

COTA G4 predstavila spot za novu pjesmu “Daj mi znak”

Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana
1

DOLAZE SVJETSKA I REGIONALNA BLUES IMENA

Headliner Thrill Blues Festivala je 19-godišnja senzacija iz Velike Britanije

2

LEGENDARNA GRUPA IZVEST ĆE APSOLUTNO SVE NAJVEĆE HITOVE S 11 STUDIJSKIH ALBUMA

Rock-divovi The Cult svirat će na opatijskoj Ljetnoj pozornici

3

DISKOGRAFSKA SPAJALICA: VLADIMIR KOČIŠ ZEC

Volim napraviti povremeno određene pomake, odmak od nekog svojeg standarda