Mozaik
VALPOVČANKA OSVAJA NACIONALNU TOP-LJESTVICU

Meri Andraković s hitom "Bilo je dobro" ostvarila najviši ulaz na Hr Top 40
Objavljeno 2. lipnja, 2021.

Na prošlotjednu HR Top 40 listu radijskog emitiranja ušlo je šest novih pjesama. Meri Andraković s pjesmom “Bilo je dobro” osvojila je novi najviši ulaz na HR Top 40 listi. Pjesma se našla na osmom mjestu, što ne začuđuje, budući da ima zarazan ritam i pozitivne riječi utjehe koje pričaju o ljubavi, podsjećajući nas da uživamo u lijepim stvarima dok traju.



- Neizmjerno sam sretna i ponosna na svoj tim s kojim surađujem od svojih glazbenih početaka, a to su Boris i Valerija Đurđević, i na sebe kao pjevačicu, što smo odmah nakon albuma prvijenca, koji je izišao prije nekoliko mjeseci, premašili sva očekivanja i popeli se na 8. mjesto top-liste s novim singlom. “Bilo je dobro”, a i bit će još bolje u Vodicama na CMC festivalu, jer vam pripremamo pravo pop-iznenađenje - rekla je Meri. Ovaj ljetni hit donosi nam Croatia Records.

Pjesma “Ide bolja godina” Ivana Zaka ostvarila je ulaz na 23. mjesto HR Top 40 liste. Zaprešić Boys & Opća opasnost s pjesmom s pjesmom “8 slova” ušli su na 26. mjesto liste. Ovo izdanje donose nam Croatia Records i Rubikon Sound Factory. Tekst pjesme napisao je Marko Novosel, a glazbu Ante Pecotić. Za aranžman i produkciju zaslužni su Bojan Šalamon - Shalla i Branimir Jovanovac Bani.- Iznimno nam je drago što je zajednička pjesma grupa Zaprešić Boys i Opće opasnost ušla na HR Top 40 listu. Veselimo se Euru i nadamo se što boljem plasmanu naših nogometaša. Hvala i pozdrav od obje ekipe - komentirali su Zaprešić Boys & Opća opasnost. Atraktivan videospot snimljen je u Rubikon Sound Factory studiju i Studiju MAK, a za videoprodukciju, režiju i montažu zaslužni su Nevio Smajić i Mario Borščak.

U suradnji s Albertom Limićem i Scardonom, Hari Rončević snimio je novu pjesmu “Sve smo mi u pakao prevorili”, koja je također ušla na top-listu. Uvrstile su se i Ana Opačak & Gabi Novak s “Pjesmom”, u izdanju Aquarius Recordsa. Grupa Colonia uspješno stvara već 25 godina, pa su tako snimili novu pjesmu “Sama”, koja je ušla na 35. mjesto HR Top 40 liste najemitiranijih pjesama u državi, pa tako predstavlja posljednji novi ulaz.

Na prvom je mjestu Albinin hit “Tick-Tock” s kojim je prošli tjedan nastupila na Eurosongu u Rotterdamu. Osim toga, “Tick-Tock - Local Version” također je postala slušanija prošloga tjedna - skočila je s 19. mjesta liste na 7. te time ostvarila najveći skok na listi. Na drugom mjestu liste nalazi se Gibonni s pjesmom “Kiša (Z’naab)”, koji nam donosi Dallas Records. Treće mjesto liste pripalo je Massimu s pjesmom “Putujemo i kad stojimo” (Aquarius Records).

Tanja Kvorka

Zaprešić Boys & Opća opasnost s pjesmom “8 slova” ušli su na 26. mjesto liste
Možda ste propustili...

PREDSTAVLJEN KRATKI TEASER ZA NOVU TURSKU ROMANTIČNU SERIJU

“Thank You, Next” stiže na Netflix

POVRATAK NA SCENU KAO EKSPERIMENTALNI DUO

Libar je objavio EP “Nova zemlja”

Najčitanije iz rubrike