Regija
NOVA ULAGANJA

Ribičko-lovački dom bit će proširen, a u gradnji je parking i pristupna cesta
Objavljeno 11. svibnja, 2021.
PODGAJCI PODRAVSKI - S dolaskom lijepog vremena počeli su radovi na proširenju ribičko-lovačkog doma u Podgajcima Podravskim. Članovi ŠRD-a Šaran i LD-a Fazan na tu su investiciju čekali više od 20 godina.

Prema riječima gradonačelnika Gorana Aladića, dom će biti proširen u prizemlju, gdje će ribiči dobiti dodatan prostor, a bit će podignut i kat, kojim će se koristiti lovci. Projekt proširenja ribičko-lovačkog doma vrijedan je 372.555 kuna, a financira se iz proračuna Grada Donjeg Miholjca. Realizacijom projekta unaprijedit će se uvjeti rada za ribiče i lovce.

No to je samo prva investicija Grada u Podgajcima Podravskima, u kojima je počela i gradnja parkirališta kod groblja te pristupne ceste tom prostoru s državne ceste Osijek – Donji Miholjac. Vrijednost radova iznosi 332.297 kuna.

Uz te investicije u planu je i proširenje mrtvačnice i gradnja sanitarnog čvora.

- Za te investicije nedavno smo dobili građevinsku dozvolu. Također, Podgajci Podravski dobit će i javnu LED rasvjetu. U planu je i gradnja novog društvenog doma jer smo procijenili da se u stari dom ne isplati ulagati, nego treba napraviti građevinu koja će biti kvalitetna i funkcionalna. Tim ulaganjima ostvarit ćemo velik dio onoga što su mještani sami predlagali i iznosili kao prioritet - istaknuo je gradonačelnik. S.F.
Možda ste propustili...

U NADBISKUPIJSKOM OBITELJSKOM CENTRU

Otvoren Vrt arkanđela Rafaela

POST FESTUM PARLAMENTARNIH IZBORA

Orahovački HDZ prvi je put pobijedio nakon 2007.

ZA DJECU OD 3 DO 11 GODINA

Otvara se Šumski pedagoški centar

Najčitanije iz rubrike