Crna kronika
DOBIO ZABRANU PRILASKA ŽRTVI

Uhićen jer je dužniku prijetio da će ga ubiti
Objavljeno 11. svibnja, 2021.
Policajci PU vukovarsko-srijemske uhitili su 62-godišnjeg muškarca koji je, kako ga se sumnjiči, 29-godišnjaku od kojega je htio naplatiti dug prijetio ubojstvom. Policija navodi da je nad 62-godišnjakom provedeno kriminalističko istraživanje zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela protupravne naplate.

- Naime, 62-godišnjak je 6. i 7. svibnja, u namjeri da naplati novčanu tražbinu u iznosu od više tisuća kuna, 29-godišnjaku u više navrata putem mobitela uputio ozbiljne prijetnje da će ga ubiti ako mu ne vrati novac, a koje su 29-godišnjaku izazvale ozbiljnu bojazan za vlastiti život - naveli su iz policije, dodajući i da je uhićeni muškarac predan pritvorskom nadzorniku. Rješenjem, pak, Županijskog suda u Vukovaru 62-godišnjaku su određene mjere opreza u obliku obveze redovitog javljanja u nadležnu policijsku postaju, kao i zabrane približavanja i zabrane uspostavljanja ili održavanja veze sa žrtvom.

Policija je izvijestila i o prijavi protiv 52-godišnjeg direktora vinkovačke tvrtke. Sumnjiči ga se da je na brojilu električne energije u poslovnom prostoru tvrtke na Trgu bana Josipa Šokčevića skinuo plombu te zamjenom električnih vodova onemogućio ispravan rad brojila, odnosno registriranje potrošnje električne energije, a čime je elektroenergetska tvrtka oštećena za iznos od više tisuća kuna. Policija će državnom odvjetništvu dostaviti posebno izvješće - naveli su iz PU u Vinkovcima. S.Butigan
Možda ste propustili...

CRNO TRŽIŠTE DUHANA - CVJETA

Muškarci uhvaćeni pri primopredaji duhana

GODINU I POL NAKON PLJAČKE

Uhićen pljačkaš 6 milijuna kuna

Najčitanije iz rubrike