Sport
NASTAVLJA SE I MUŠKI RUKOMET

Spačva u Kupu gost PPD-a Zagreb
Objavljeno 8. svibnja, 2021.
Nakon i dalje, tvrdimo, besmislene odluke o prekidu svih domaćih seniorskih natjecanja, ovaj vikend ipak će se ponovno zaigrati hrvatski klupski rukomet. Osim rukometašica igrat će se i natjecanja kod rukometaša. Na rasporedu je jedan susret četvrtfinala Kupa Hrvatske, a nastavljaju se i nižerangirana natjecanja poput Prve HRL Sjever. Za nazovimo hrvatsku elitu muškog rukometa prvi će na teren oni iz čijih su redova i "zakuhali" cijeli slučaj. Naime, PPD Zagreb, iz čijih su redova zbog pojave korone i zatražili prekid svih natjecanja, u četvrtfinalu Kupa Hrvatske u subotu će dočekati Spačvu Vinkovci. Susret se igra u Kutiji šibica u 17 sati.

- Posljednja dva tjedna radimo normalno. Što se tiče utakmice sa Zagrebom, mi je gledamo kao pripremu za nastavak prvenstva i naš susret sljedeće subote s Umagom koji nam je važan radi osiguranja opstanka - rekao je Josip Mečić, trener Spačve Vinkovci.

Nastavlja se i prvenstvo u Prvoj HRL "Sjever". Rukometašima Osijeka predstoji težak raspored. U sljedeća tri kola sastaju se s tri vodeće momčadi. Prva utakmica je na rasporedu danas, kada u Zrinjevcu (16 sati) gostuje trećeplasirani KTC. Zanimljivo, osječki su rukometaši cijelo vrijeme stanke trenirali gotovo bez i jednog slobodnog dana. K.L.
Možda ste propustili...

EURO PRED VRATIMA, A NIJEMCIMA U FOKUSU - IZBORNIK

Bayern kvari planove reprezentaciji

MURSA-OSIJEK UZVRATILA KAŠTELANIMA I PORAVNALA SERIJU

Odluka u finalisti doigravanja za prvaka pada u nedjelju

Najčitanije iz rubrike