Osijek
TZ GRADA OSIJEKA POZIVA GRAĐANE NA OSJEČKU CVJETNU PRIČU

Subota u znaku cvijeća i umjetnosti
Objavljeno 8. svibnja, 2021.
Turistička zajednica grada Osijeka poziva građane da u subotu, 8. svibnja, u 11 sati u Parku kralja Stjepana Držislava posjete ovogodišnju Osječku cvjetnu priču, pod sloganom "Čuvaj cvijet, uljepšaj svijet".

S obzirom na epidemiološku situaciju i nemogućnost realizacije Festivala cvijeća kao sajamskog događaja, Grad Osijek i TZ odlučili su zajedno s učenicima Glazbene škole Franje Kuhača, Obrtničke škole, Poljoprivredne i veterinarske škole, Škole primijenjene umjetnosti i dizajna te Ugostiteljsko-turističke školena uljepšati Park kralja Stjepana Držislava. Tako će naši sugrađani i gosti moći prošetati parkom i fotografirati se na posebno uređenim fototočkama, zasladiti se cvjetnim kolačićem, pogledati mini izložbu, uživati u cvjetnim figurama i predivno uređenoj i osvijetljenoj fontani, koju će aranžirati aktualna prvakinja Hrvatske u floristici Suzana Lonjak. I. Alilović
UMJETNOST U PARKU
Osim Cvjetne priče, u organizaciji Turističke zajednice grada Osijeka i Grada Osijeka, Osječani i njihovi gosti moći će u Parku kralja Stjepana Držislava od 10 do 14 sati pogledati i što im je u sklopu aktivnosti “Umjetnost u parku”, u suradnji sa Školom primijenjene umjetnosti i dizajna Osijek, Fakultetom agrobiotehničkih znanosti Osijek i Akademijom za umjetnost i kulturu u Osijeku, priredila udruga KREAKTIVA.
Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike