Regija
IRENI GLUHAK FOREMPOHER I LISTAMA MOSTA PODRŠKA GRMOJE

"Nemam namjeru biti u GV-u ukoliko ne budem gradonačelnica"
Objavljeno 5. svibnja, 2021.

ĐAKOVO – U nazočnosti potpredsjednika Mosta Nikole Grmoje, na korzu je predstavljena nezavisna gradonačelnička kandidatkinja ispred Mosta Irena Gluhak Forempoher, nositeljica Mostove liste za Gradsko vijeće, Tina Blažević i kandidati, kao i nositelj liste Mosta i Hrvatskih suverenista za Županijsku skupštinu Ivica Šimundić. Gluhak Forempoher na zadnjem je mjestu na Mostovoj listi za GV.

- Nemam rezervnu opciju, nemam namjeru biti u GV-u ukoliko ne budem gradonačelnica. Sve karte i ja i Most stavljamo na to mjesto i očekujem od građana također hrabrost da nas podrže. Ovakvom koncepcijom liste sve spekulacije o nekakvim potencijalnim koalicijama i slično nisu više na mjestu, rekla je znakovito Forempoher.

Izražavajući joj podršku, kao i listama za GV i Županijsku skupštinu, Grmoja je rekao kako je stranka vrlo zadovoljna radom svojih članova u tim tijelima.

– Naši članovi pokazali su kako se radom i znanjem voli svoj grad. Važno je da Most participira u Županijskoj skupštini. Naši vijećnici dokazali su se u njezinom radu u protekle 4 godine, rekao je Grmoja.

Na novinarski upit kako komentira zahtjev Udruge Glas poduzetnika da Vlada 15. svibnja otvori sada zatvorene djelatnosti, Grmoja je rekao kako će i daljnje postupanje s mjerama Vlada iskoristiti za lokalne izbore. S.Župan

Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike