Sport
TENISKA PIRAMIDA LIGA

Goran Ljubojević predvodi karavanu tenisača rekreativaca
Objavljeno 5. svibnja, 2021.
Možda nije tako dobar kao na nogometnom travnjaku, ali bivši igrač Osijeka, Dinama, Genka, AIK-a i još mnogih poznatih i manje poznatih klubova Goran Ljubojević odlično se snalazi i na teniskom terenu. U nogometnoj je mirovini, vremena je mnogo više nego prije, pa se okrenuo tenisu, a koliko se dobro prebacio na novi sport pokazuje mjesto na samom vrhu popularne osječke Piramida lige za rekreativce, koja i ovog proljeća okuplja mnogobrojno društvo na terenima ŠRC-a Jezero. Ne može se reći da Ljubojević baš "mete" sve svoje suparnike, jer je prošlo kolo u derbiju igrača iz prvog i drugog reda poražen od Mateja Kokolarija sa 9:7, ali unatoč porazu zadržao je "jedinicu".

Ima neka tajna veza između nogometa i tenisa, poznato je da je mnogim nogometašima upravo tenis omiljeni sport broj 2. Recimo, prije nekoliko godina legenda Milana i talijanskog nogometa Paolo Maldini s pozivnicom organizatora zaigrao je na Challenger (rang ispod ATP-a) turniru u parovima. Jest da je s partnerom doživio uvjerljiv poraz u 1. kolu, ali je igrao na jakom turniru i pokazao da se vrlo dobro snalazi i s reketom u ruci.

Inače, Ljubojević je u ukupnom poretku Piramida lige prvi sa 646 bodova, pet bodova manje ima drugoplasirani Oliver Janković, a Kokolari je treći sa 640 bodova. Razlike su male jer četvrtoplasirani Filip Erkapić za trećim Kokolarijem zaostaje samo dva boda. Ekipa od petog mjesta koju predvodi Viktor Škaro (620) u osjetnijem je zaostatku od odnosu na top 5. To je ujedno i poredak u kategoriji igrača do 45 godina, a one na listi "plus 45" predvodi Zvonko Beissmann, Dražen Getoš je drugi, a Krunoslav Pavlović treći. I. Li.
Goran Ljubojević u ukupnom poretku vodi sa 646 bodova ispred Olivera Jankovića (641) i Mateja Kokolarija (640)
Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike