Osijek
PRIJAVE ZA RADIONICU ZA MLADE UPSHIFT

Osvoji 15.000 kn i donesi promjenu!
Objavljeno 5. svibnja, 2021.
Ured UNICEF-a za Hrvatsku u suradnji s Hrvatskim uredom za kreativnost i inovacije poziva mlade od 13 do 19 godina iz Osječko-baranjske, Vukovarsko-srijemske i Brodsko-posavske županije na online radionicu UPSHIFT koja će se održavati od 21. do 23. svibnja. UPSHIFT radionica održat će se u cijelosti online, preko aplikacije Zoom i ostalih alata za online timski rad.

UPSHIFT je trodnevna radionica koja objedinjuje poduzetnički i timski duh, inovativnost i praktična znanja te mentorsku podršku za rješavanje izazova s kojima se mladi susreću u svojoj lokalnoj zajednici. Na radionici se stječu nova znanja i vještine za analiziranje i rješavanje konkretnih problema. Kako bi sudjelovali u radionici, mladi sami okupljaju svoje timove od tri do pet članova te u prijavi opisuju problem koji žele riješiti.

Svakom će od deset timova biti dodijeljen mentor - mlada osoba, uspješna u području kojim se bavi, koja će pomoći svom timu da od prepoznatog problema dođe do inovativnog rješenja. Tijekom radionice sudionici će imati priliku steći nova i primjenljiva znanja i poznanstava, dok će pet odabranih timova dobiti i financijsku podršku od 15.000 kuna da svoje ideje pretvore u stvarnost.

Radionica UPSHIFT provodi se kao jedna u nizu aktivnosti programa ZABUM, a cilj je pružiti mladima mentorstvo, iskustvo i znanje te priliku svima koji imaju želju i volju da postanu pokretači koji će promijeniti stvari nabolje. Radionica UPSHIFT je jedinstvena prilika da na jedan poseban, krajnje zabavan način, mladi utječu na probleme u svom okružju.

Prijave su otvorene do 12. svibnja do 23.59 sati. Pravila dopuštaju više prijava u zajednici, no bitno je naglasiti kako se svaki problem gleda zasebno te da je za svaki potrebno poslati posebnu prijavu. Prijaviti se možete na mrežnoj stranici https://zabum.hr/ I.R.G.
Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike