Kultura
PREDAVANJE, KONCERT, RADIONICA I IZLOŽBA

“Vjera i kultura 2021.” u Belom Manastiru
Objavljeno 5. svibnja, 2021.
Centar za kulturu grada Belog Manastira u suradnji s FKK-om "Baranja–film" Beli Manastir i Prijateljima svetog Martina organizira manifestaciju "Vjera i kultura 2021.". U srijedu, 5. svibnja, u Etnološkom centru baranjske baštine prof. dr. sc. Zvonko Pažin održat će predavanje "Život svetog Martina". Početak predavanje je u 18 sati, a dolazak treba najaviti na broj mobitela 095 383 9139. Predavanje će se prenositi i preko Facebook stranice Centra za kulturu i Prijatelji sv. Martina.

U četvrtak, 6. svibnja, uz potporu Ministarstva kulture i medija Republike Hrvatske, u Dvorani za produkcije Umjetničke škole u Belom Manastiru održat će se koncert Ante Milića (klavir), a početak je u 19 sati. Na programu su djela Josepha Haydna, Miroslava Miletića, Dubravka Detonija, Sergeja Rahmanjinova.

U petak, 7. svibnja, u Maloj galeriji "Focus" u Centru za kulturu održat će se "Edukativna izložba sveti Martin".

Duhovno-rekreativno hodanje od Belog Manastira do Grabovca održat će se u subotu, 8. svibnja, s početkom u 10 sati, a polazak je ispred stope sv. Martina. U sklopu nastave vjeronauka, vjeroučiteljica Helena Ivičin održat će radionicu "Sveti Martin – simbol dijeljenja".

Zbog epidemioloških mjera broj posjetitelja na događanjima ograničen je. Ulaz je slobodan uz poštivanje svih važećih epidemioloških mjera. T.K.
Možda ste propustili...

MBP PREDSTAVLJA KATALOG IZLOŽBE “USPOMENE NA DJETINJSTVO”

16 priča o djetinjstvu i odrastanju

Najčitanije iz rubrike