Mozaik
NASTUPA U ZAGREBU

Sara Renar: Koncert 14.
svibnja u klubu Aquarius
Objavljeno 3. svibnja, 2021.
Koncertom Sare Renar, koji će se održati u petak, 14. svibnja, klub Aquarius uključuje se u akciju “Jer svirati se mora”, potaknutu iz HGU-a i Ministarstva kulture i medija RH. Predstavit će četvrti studijski album "Šuti i pjevaj", kako sama kaže, posebnim koncertom za zagrebačku publiku.


- Rad na albumu obilježen je pandemijom i raditi koncerte u ova suluda vremena poseban je izazov, ali i golema motivacija. S obzirom na to da je ipak riječ o promociji albuma i premijernom izvođenju nekih pjesama, ovom nastupu pristupam s posebnom pažnjom i koncert će biti u nešto širem sastavu muzičara na pozornici, što me posebno veseli. A ako sam u nešto još više uvjerena nego ranije to je da nam je muzika svima potrebna, kao i taj poseban prijenos energije uživo. S nestrpljenjem iščekujem nastup i radost dijeljenja glazbe s publikom - rekla je Sara.
Publici će se predstaviti producentica albuma Ivona Eterović aka Tonota, sa svojim ambijentalnim live actom. Ulaznice su u prodaji putem sustava Entrio.hr po cijeni od 60 kuna, a najbržih 30 kupaca dobit će na poklon CD. T.K.
Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike