Sport
IPAK NIJE SVE TAKO CRNO

Magnet je pokazao kako ozljeda nije tako ozbiljna
Objavljeno 2. svibnja, 2021.
Dobre vijesti za izbornika hrvatske nogometne reprezentacije Zlatka Dalića stižu iz Rusije. Iako se u prvi mah činilo kako je član Vatrenih Nikola Vlašić teže ozljeđen i da bi zbog toga mogao propustiti nastup na skorašnjem Europskom prvenstvu, dan kasnije vijesti su optimističnije.

Na službenim stranicama Hrvatskog nogometnog saveza stoji obavijest kako je Vlašić obavio pregled magnetskom rezonancijom, a prvi nalazi su ohrabrujući te sugeriraju kako se ne radi o ozljedi koja bi Vlašića na dulje vrijeme odvojila od travnjaka. Nakon detaljne dijagnoze, bit će donesena odluka o najboljoj terapiji kako bi se Splićanin potpuno spreman vratio u natjecateljski pogon. Liječnička služba hrvatske reprezentacije u kontaktu je s Vlašićem i kolegama iz CSKA.

U subotu je sve nekako izgledalo crno, moskovski CSKA, kojeg s klupe vodi Ivica Olić, u ruskom prvenstvu igrao je s Ufom (1:1), i Vlašić je zbog bola u koljenu zamijenjen u poluvremenu utakmice. Na klupi je čak i zaplakao od bola i zbog moguće pauze, no, eto, nije baš sve tako crno... I. Li.
Najčitanije iz rubrike