Crna kronika
KRVAVI ZLOČIN U ŠARENGRADU

Najmlađi sin metalnim predmetom nasmrt pretukao majku i pobjegao, policija ga je pronašla u - kafiću
Objavljeno 30. travnja, 2021.

Motiv strašnog zločina u Šarengradu, gdje je u četvrtak oko 19 sati 27-godišnji mladić metalnim predmetom usmrtio svoju 56-godišnju majku, i u petak je službeno bio nepoznanica. Nakon što su noć prije provodili očevid u tom selu kod Iloka, u Policijskoj upravi vukovarsko-srijemskoj još je trajalo utvrđivanje svih okolnosti zločina koji je šarengradsku obitelj zavio u crno. Ženu je usmrtio najmlađi od trojice sinova.

Mladić iz Šarengrada uhićen je zbog sumnje da je počinio ubojstvo. Neslužbene informacije govore da je svoju nesretnu majku na smrt izudarao tzv. pajserom, a nakon krvavog čina je pobjegao. Sve se odigravalo na terasi obiteljske kuće u Šarengradu, no zasad nije poznato što je prethodilo krvavom činu.

- U Ulici žrtava Domovinskog rata u Šarengradu na terasi obiteljske kuće 27-godišnjak je metalnim predmetom usmrtio 56-godišnjakinju - glasilo je kratko policijsko priopćenje nekoliko sati nakon ubojstva dok je još trajao očevid. Glasnogovornik Policijske uprave u Vinkovcima Dragoslav Živković naveo je i kako je odmah intervenirala Hitna medicinska pomoć, ali se, nažalost, nesretnoj ženi nije moglo pomoći i nadležni je liječnik, kako je navedeno, potvrdio smrt 56-godišnjakinje. I policija je potvrdila kako je 27-godišnjak pobjegao s mjesta događaja.

- No policija je brzo pronašla 27-godišnjaka koji je priveden u nadležnu policijsku postaju - javljeno je. Navodno su pomoć pozvali susjedi koji su iz dvorišta nesretne šarengradske obitelji čuli sumnjivu galamu.

Stanovnici Šarengrada šokirani su zločinom u svome malom selu.

- Strašno je to što se dogodilo. Velika je tragedija zadesila tu obitelj - kazuju, prepričavajući pritom kako je 27-godišnji mladić nakon što je s više udaraca "pajserom" usmrtio majku trčao i vikao kroz selo. Navodno je u ruci i nosio okrvavljeni metalni predmet kojim je počinio ubojstvo. Prema neslužbenim informacijama, muškarca je policija pronašla u obližnjem selu Bapskoj gdje je, navodno, sjedio u kafiću dok je kraj njega bio i krvavi "pajser". Suosjećajući zbog obiteljske tragedije i govoreći kako je ubijena 56-godišnjakinja bila "dobra i marljiva žena" koja se skrbila o, kako spominju, četveročlanoj obitelji i povremeno, kažu, radila kao gerontodomaćica, u iločkom kraju navode i da je uhićeni 27-godišnjak poznat po problematičnom ponašanju te da je "obitelj s njim teško izlazila na kraj".

Navodno je i policiji od prije poznat ovaj 27-godišnjak, iako se službeno iz PU vukovarsko-srijemske nisu u petak mogle dobiti nikakve pojedinosti o cijelom slučaju. Mještani navode i da je uhićeni 27-godišnji mladić znao bivati "psihički rastrojen" i činiti različite izgrede. S.Butigan
Zločin se dogodio na terasi obiteljske kuće, a 27-godišnjak je navodno poznat policiji od prije
Možda ste propustili...

HTIO IH PRODAVATI NA ZAGREBAČKOM PODRUČJU

Zaplijenjeno gotovo 300.000 tableta, uhićen 27-godišnjak

SUDARI I SLIJETANJA S CESTE DILJEM SLAVONIJE

Zbog neopreza vozača u više nesreća ozlijeđeno 11 osoba

Najčitanije iz rubrike