TvObzor
NETFLIX: BOGAT FILMSKI PROGRAM

Novi naslovi svakog tjedna tijekom cijelog ljeta
Objavljeno 30. travnja, 2021.

Pripremite se za Netflix SPF (ljeto, kokice, filmovi). Budući da novi filmovi dolaze svakog tjedna, preporučujemo da se prijavite na Netflix najmanje četiri puta mjesečno kako biste uživali u potpunoj kinematografskoj zabavi. Netflix će ispunjavati vaš kalendar cijelog ljeta.

Napravite plan za obiteljske filmske večeri s filmovima “The Mitchells vs. The Machines”, “Blue Miracle”, “Wish Dragon”, “Skater Girl”, “Trollhunters: Rise of the Titans”, ili “The Loud House Movie”. Međunarodni dan očeva, koji se ove godine obilježava u subotu, 19. lipnja, provedite u zajedničkom druženju s novim filmom Kevina Harta, “Fatherhood” i upoznajte se s nekonvencionalnim stilom roditeljstva Jasona Momoe koji spašava svoju kćer u filmu “Sweet Girl”. Za sve one koji su sentimentalni rezervirajte noć s posljednjim poglavljem trilogije “The Kissing Booth, Resort to Love”.

Obucite košulju od flanela i martensice za nostalgijom iz 90-ih - vraćamo voljeni žanr tinejdžerskog vriska s trilogijom “Fear Street”, a za one slabijih srca, Rachael Leigh Cook vraća se s filmom namijenjenim generaciji Z, “He’s All That” u kojem glumi TikTok senzaciju Addison Rae. A za vrijeme ljetnih vrućina imat ćete priliku zabaviti se s kolekcijom trilera koji će vam zalediti krv u žilama, a u kojima glume neke od omiljenih glumica u glavnim ulogama: “Oxygen” (Mélanie Laurent), “The Woman in the Window” (Amy Adams), i “Beckett” (Alicia Vikander).

Dakle, uzmite grickalice i pripremite se za lijene dane ljeta sa Zombie Elvisom (“Army of the Dead”), vampirima u avionima (“Blood Red Sky”), i animiranim Georgeom Washingtonom kojem je posudio glas Channing Tatum (“America: The Motion Picture”), sve na Netflixu.

Nikola Kučar
Možda ste propustili...

PSIHOLOŠKI TRILER “KRIVI SPOJ” STIGAO U DOMAĆA KINA

Dopisivanja, moderni dejtovi i opasnost

“TVOJE LIVE ZVUČI POZNATO” - JOKER UKRADI U SEDMOJ EPIZODI

Antonija Šola pomrsila planove Alenu Bičeviću

Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana
1

RAZGOVOR: TOMISLAV MARIĆ - TOMA

Nekad treba izići iz zone komfora da bi se pomaknule neke osobne granice

2

“TVOJE LIVE ZVUČI POZNATO” - JOKER UKRADI U SEDMOJ EPIZODI

Antonija Šola pomrsila planove Alenu Bičeviću

3

NA NOVOJ TV SVE JE SPREMNO ZA PRAĆENJE IZBORNOG DANA

Bogat program i prva procjena rezultata