Sport
CIBALIA U SOLINU

Uoči domaćih susreta povećati bodovni učinak
Objavljeno 21. travnja, 2021.
Bolja je i atmosfera, ali i ljepši pogled na tablicu i bodovni konto nakon subotnje pobjede Cibalije nad Sesvetama. U takvom raspoloženju otputovali su nogometaši Cibalije u Solin gdje će u srijedu (17 sati), odigrati susret protiv trenutačno pretposljednje momčadi Druge HNL. Jasno je na kome je imperativ i pritisak. Na domaćinu koji su trenutačno u pozitivnoj seriji. Četiri utakmice ne znaju za poraz, a u toj seriji imaju dvije pobjede i dva remija.


- Mislim da su im upravo posljednjim remijem kod Rudeša, gdje su nadoknadili 2:0, posebno narasla krila. Očito su u dobroj formi i kod kuće žele nastaviti seriju. Što se nas tiče, naš cilj je pobijediti i u ovom susretu i iskoristiti činjenicu što je na njima pritisak i veći imperativ. No, ako ne pobijedimo, onda ni bod nije loš rezultat. Svakako želimo imati još više bodova uoči dva uzastopna susreta koja igramo kod kuće protiv Rudeša i Croatije iz Zmijavaca - rekao je Petar Tomić, trener Cibalije, koji opet neće moći računati na dio igrača i to zbog kartona.


Crnov još mora odraditi utakmicu suspenzije, a treći žuti karton protiv Sesveta dobili su Baltić i Rugašević.


Objasnio je trener Cibalije što je protiv Sesveta branio Slukić, a ne Đaković.
- Takav je dogovor bio od početka. Obojica su tu na posudbi, Đaković iz Šibenika, a Slukić iz Slaven Belupa. Odluka je da obojica dobivaju priliku - rekao je Tomić. K.L.


Standings provided by SofaScore LiveScore
Možda ste propustili...

SAVATE PRVENSTVO HRVATSKE

HUS-u četiri medalje

POVRATAK NA STAZU NEKAD NAJBOLJEG SKIJAŠA SVIJETA

Marcel Hirscher skijat će pod nizozemskom zastavom

Najčitanije iz rubrike