Novosti
OBILAZAK STOŽERA

Vjerujemo u pobjedu u prvom krugu
Objavljeno 21. travnja, 2021.
Glavni tajnik HDZ-a Krunoslav Katičić boravio je u utorak u Vukovarsko-srijemskoj županiji. U pratnji predsjednika vukovarsko-srijemskog HDZ-a Marija Banožića i kandidata za župana Damira Dekanića održao je operativno-tehničke sastanke s proširenim izbornim stožerima u Županji, Otoku, Vukovaru i Vinkovcima.

- Došli smo obići ljude koji rade za našu stranku, utvrditi prioritete i provjeriti ima li gdje kakvih problema i može li nacionalna središnjica pomoći u daljnjem postupku ostvarenja očekivanog rezultata - pobjede u Vukovarsko-srijemskoj županiji. Unatoč svim izazovima, naša stranka njedri prema naprijed i idemo prema pobjedi - zaključio je Katičić. Kazao je da su Središnji odbor, Predsjedništvo i Nacionalno vijeće HDZ-a donijeli program koji je javno dostupan na stranicama stranke u kampanji za lokalne izbore.

Predsjednik ŽO HDZ-a VSŽ-a Mario Banožić najavio je predstavljanje izbornog programa i svih kandidata za lokalne čelnike i stvaranje županijske liste. Upozorio je da se u medijima, na temelju lažnih anketa, pokušava stvoriti slika o tome da netko pobjeđuje u drugom krugu, a da netko nema šanse, te je pozvao simpatizere i glasače da ne nasjedaju na takve priče i pokušaje obmane.

- Ankete kojima raspolažemo, a s kojima do sada nismo htjeli izlaziti u javnost, pokazuju da Damir Dekanić pobjeđuje u prvom krugu, a siguran sam da će tako biti i u gradovima i općinama gdje imamo svoje kandidate. U pobjedu HDZ-a, uz pomoć naših koalicijskih partnera, uopće ne sumnjamo - zaključio je.

Takav ishod na izborima očekuje i kandidat HDZ-a za gradonačelnika Županje Davor Miličević, zadovoljno istaknuvši porast članstva u Županji. Kandidat za župana Damir Dekanić također je uvjeren u pobjedu u prvom krugu, poručivši da će, zahvaljujući najboljem programu, kandidatima i izbornoj kampanji najistočnija županija i dalje ostati utvrda HDZ-a.

U utorak je predstavljen kandidat za zamjenika župana, Franjo Orešković iz Vukovara. M.L.O.
Možda ste propustili...