Regija
TURISTIČKA ZAJEDNICA NUDI NAGRADU

Za dojavu o vandalima 2000 kn
Objavljeno 21. travnja, 2021.
SLATINA - Zgrada na slatinskom Vidikovcu, imovina gradske Turističke zajednice i Kluba urbane kulture, proteklih je dana bila meta divljačkog ponašanja jer je razbijeno staklo i devastirana pametna klupa. Direktor Ureda TZ Jurica Bosak zbog oštećenja imovne podnio je kaznenu prijavu protiv nepoznatih počinitelja.

Obraćajući se priopćenjem, navodi da TZ najoštrije osuđuje devastaciju bilo koje vrste i apelira na građane i institucije da svojim doprinosom podignu svijest o ovim neprihvatljivim oblicima ponašanja.

- Svjesni trenutka u kojemu živimo i radimo, smatramo da je važnije nego ikad pokazati empatiju i potporu svima onima koji pridonose razvoju grada, a onima koji to žele umanjiti devijantnim ponašanjem jasno dati do znanja da to više nećemo tolerirati - piše u priopćenju.

Navodi da TZ uz pomoć Grada i svih svojih članova ulaže znatna sredstva u poboljšanje kvalitete života sugrađana i kvalitete boravka turista na slatinskom području, ali i stvaranje pozitivnog imidža kojim se šalje pozivnica svim dobronamjernim ljudima da posjete tu destinaciju.

“Uništavanje imovine TZ-a pljuska je cijelom turističkom sektoru, koji je pogođen epidemiološkom situacijom i koji se bori za egzistenciju, dok se frustrirani pojedinci doslovno natječu u bacanju kamenja po onome što je nastalo na temelju predanog rada gospodarstva i u korist svima nama”, dodaje.

Donositelju informacija o počiniteljima ovoga kaznenog djela ponuđena ja nagrada u vrijednosti od 2000 kuna. P.Ž.
Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike