Mozaik
NAJAVILI ZAGREBAČKI KONCERT

Rundek i Ekipa sviraju u dvorištu ALU-a u svibnju
Objavljeno 20. travnja, 2021.

Darko Rundek i Ekipa dolaze u petak, 21. svibnja, u dvorište Akademije likovnih umjetnosti, u Ilici 85. Nastupit će prvi put nakon izlaska sjajnog novog materijala "Brisani prostor" koji je po objavi u prosincu prošle godine odmah dobio pohvale kritičara i svrstan među albume godine te je osvojio nominacije za Porina za album godine i najbolji album alternativne glazbe. Dvostruki EP ispričan je kroz dvije priče "Do" i "Od", koje se međusobno nadopunjuju, a album u cjelini sadržajno jako rezonira s vremenom i turbulencijama koje drmaju sadašnji trenutak. Za nastup sam Rundek kaže: "U petak, 21. svibnja, u dvorištu ALU-a izlazimo zajedno na brisani prostor. Pa što bude."

 

U Ekipi je Rundek okupio mlade i već dobro provjerene sviračke snage Anu Kovačić, Silvija Bočića, Miru Manojlovića, Roka Crnića i Igora Pavlicu. U punom sastavu i okružen sjajnim glazbenicima Darko Rundek predstavit će nove pjesme, kao i podsjetiti na neke legendarne klasike iz svog prebogatog kataloga.

Program je sufinanciran putem natječaja "Jer svirati se mora". Koncert će biti održan u izuzetno limitiranom kapacitetu, uz sve mjere i preporuke Stožera civilne zaštite RH, a broj ulaznica ograničen je na 390. Ulaznice po cijeni od 130 kn u prodaju idu danas, 21. travnja, u 9 sati, na svim fizičkim prodajnim mjestima Eventim sustava, kao i online na www.eventim.hr. Ako ih ostane, na dan koncerta njihova cijena iznosit će 150 kn. T.K.

Najčitanije iz rubrike