Crna kronika
SOLNOM KISELINOM

Napad na odvjetnicu
Objavljeno 20. travnja, 2021.
Vinkovačka odvjetnica i stečajna upraviteljica u više slučajeva stečaja vinkovačkih tvrtki, Nada Gagro, napadnuta je u ponedjeljak oko 9 sati u svom uredu u Glagoljaškoj ulici, u središtu Vinkovaca, udaljenom ni 200 metara od Policijske uprave vukovarsko-srijemske.

Glasnogovornik PU uprave vukovarsko-srijemske Dragoslav Živković potvrdio je da je vinkovačka odvjetnica napadnuta u svom uredu, ali nije naveo je li to bio verbalni napad ili nešto više, a počiniteljica je pronađena i privedena u policijsku postaju te je u tijeku kriminalističko istraživanje. Živković je novinarima potvrdio kako u ovom izgredu nitko nije ozlijeđen. Počiniteljica je klijentica Nade Gagro, koja je podnijela kaznenu prijavu, a s detaljnijim informacijama policija će izići nakon završetka istrage, obećao je Dragoslav Živković.

Kako doznaje lokalni portal Vinkulja.hr "iz neslužbenih, ali pouzdanih izvora", odvjetnicu je solnom kiselinom napala osoba koju je Nada Gagro zastupala, ali je navodno bila "nezadovoljna fakturiranim računom". Odvjetnica u napadu nije oziijeđena, ali, kako je novinarima preneseno, "u vrlo je rastresenom stanju". M.F.
200

metara je odvjetničin ured udaljen od zgrade policije
Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike