Sport
TENISKI TURNIR DO 14. GODINA “ZABA CUP 2021.”

Naslovi pobjednika za Doru Mišković i Nikolu Đošića
Objavljeno 18. travnja, 2021.
Na terenima Teniskog kluba Vinkovci završen je međunarodni turnir za dječake i djevojčice do 14 godina ‘‘Zaba Cup 2021". Kod tenisačica naslov je osvojila Dora Mišković, a kod dječaka najbolji je bio Nikola Đošić, koji je u Vinkovce stigao iz Švicarske.

Đošić je u polufinalu s lakih 6:2, 6:2 svladao prvog nositelja i hrvatsku uzdanicu Duju Markovinu, a u finalu također lako dobio je Slovenca Matica Hribara sa 6:0, 6:4. Đošić trenira pod paskom Vinkovčanina Marija Jukića, a na "Zabi" je pokazao vrlo dobru igru.

Hrvatska tenisačica Dora Mišković opravdala je status prve nositeljice i otišla do naslova svladavši u finalu Njemicu Nastasiju Nesterović sa 6:2, 6:3. Dora je završila tjedan bez izgubljenog seta, a ovo joj je bio sedmi naslov na TE turnirima (drugi ove godine), treći u pojedinačnoj konkurenciji.

Kod djevojčica u parovima je najbolja bila češko-slovačka kombinacija Alena Kovackova i Kiarom Zabkova, a kod tenisača naslov pobjednika uzeli su Slovenci Matic Hribar i Paolo Angeli. M. K.
Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana
1

OBNOVLJENE TRIBINE

Nogometno igralište na osječkom Zelenom polju u novom ruhu

2

PLAN JE SKOVAN, ČEKAJU SE ODGOVORI IGRAČA

Revizija pa tek onda šoping

3

OSJEČANI U ZAVRŠNICI SPAŠAVAJU SEZONU

Zekić i momčad traže
zajedništvo i podršku